Viitorul jucător al „Şepcilor Roşii”, vâlceanul Victoraş Robert Dican, elev de 10 la un liceu din Cugir

Plecat de puţin timp de la Rm. Vâlcea, dar deja remarcat şi apreciat la Cugir (joacă până în vară la divionara C din localitate, Metalurgistul), tânărul fotbalist vâlcean Victor Robert Dican a semnat un contract, valabil din vară, cu, probabil, prim-divionara U Cluj.

Echipa antrenată de „Pisica” Bogdan Lobonţ este acum pe locul 2 în Liga a 2-a şi ţinteşte accederea în Liga 1, la finele acestui sezon.

Presa din Cugir are cuvinte frumoase la adresa fiului omului de afaceri Robert Dican (şi domnia-sa un împătimit al fotbalului, a deţinut echipa CS Viitorul Trac, echipă care s-ar putea reînfiinţa din vară).

Aflăm astfel, dintr-un articol publicat recent într-un ziar din oraşul ardelean, că Victor Robert Dican urmează cursurile Liceului David Prodan, la disciplina „Ştiinţele naturii”. De remarcat că vâlceanul a terminat primul semestru (este în clasa a 12-a) cu media 10!!!

Directorul liceului din Cugir îl caracterizează pe Victoraş ca fiind un băiat foarte talentat, conştiincios, isteţ, muncitor şi activ.

„Deşi nu este uşor să facă şcoală, antrenamente zilnice şi deplasări cu echipa de fotbal, Robert nu vrea să renunţe la niciuna fdintre activităţi. Se menţine în topul celor mai buni elevi ai liceului şi doreşte în continuare să facă şi performanţă fotbalistică”, scrie publicaţia din Cugir.

Interesant este, de asemenea, mărturisirea făcută de Victoriaş Dican publicaţiei din Ardeal: acesta ar vrea să urmeze cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Cluj Napoca, dar nu exclude nici ca pe viitor să facă şi Facultatea de farmacie.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *