Prefectul Florian Marin se ține de cuvânt

Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin a promis în urmă cu ceva timp că va organiza lunar ședințe de lucru în teritoriu, pentru a venii în sprijinul cetățenilor care nu se pot deplasa la instituția Prefecturii.

Astfel, Prefectul Florian Marin va organiza prima sesiune de audiențe în teritoriu la sediul Primăriei Horezu, începând de miercuri, 20 martie 2019, ora 11.00, cu cetățenii arondați zonei de competență a judecătoriei Horezu.

”Pentru a veni în întâmpinarea numărului mare de locuitori ai județului Vâlcea, care se deplasează la sediul Instituției Prefectului din localități aflate la distanță de reședința de județ și a rezolva mai rapid problemele ridicate de către aceștia, a fost stabilit un program de deplasare lunară în județ a prefectului județului Vâlcea, însoțit de șefii de serviciu și compartimente din cadrul prefecturii, dar și de unii conducători, ori reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate, potrivit domeniilor de competență.

Această acțiunea de primire în audiențe a cetățenilor se adaugă programului actual din fiecare zi de miercuri și se va desfășura într-o zi din fiecare lună, în cele 4 centre de competență teritorială, respectiv în zonele Horezu, Drăgășani, Bălcești și Brezoi”, se arată într-un comunicat emis de Prefectura Județului Vâlcea.

În cadrul acestei activități ce ar urma să desfășoare sunt vizate problemele de fond funciar, situații de urgență, ordine și siguranță publică, infrastructură rutieră, mediu ș.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *