21 de vâlceni vor un loc în Parlamentul European. Află AICI cine sunt și pe cine reprezintă

Biroul Electoral Central a terminat de analizat listele candidațiilor pentru alegerile Europarlamentare 2019. Pentru cele 33 de locuri de europarlamentar se luptă un număr de 695 de candidați reprezentând 23 de partide (688 de candidați), la carte se adaugă șapte independenți.  Printre cei 688 de candidați ai partidelor politice sunt înscriși și 21 de vâlceni.

Lista candidațiilor vâlceni și locul lor pe listele partidelor pe care le reprezintă:

Pe listele Partidului Social Democrat, pe locul 20 se află Alin- Constantin Pavelescu. Pe lista Alianței 2020 USR Plus, îl găsim pe Radu- Nicolae Mihaiu, pe locul 16. Din cei 42 de candidați ai Partidului Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, pe locul 27 îl găsim pe Ionuţ Eduard Nuică.

Pe lista Partidului Național Liberal găsim doi vâlceni și anume, pe Marian-Jean Marinescu (locul 10) și pe Alexandru- Ștefan Părduţ (locul 32).

Tot doi vâlceni regăsim și pe lista Partidului Mișcarea Populară: Ingrid- Sofia Höhr (locul 32) și Nicolae Pătru (39).

Pe lista Partidului România Unită, locul 19 este ocupat de  Aurel Marian Stanciu Lazăr, iar pe locul 33 pe lista Partidului Dreapta Liberală se află Elena Petre.

Partidul Socialist Român este formațiunea politică cu cei mai mulți vâlceni înscriși în cursa europarlamentară și anume:  Remus-Florin Mănoiu (locul 10);  Filoftea Scurtu (locul 13); Consntin Liviu Sandu (locul 15); Georgeta Giurea (locul 16); Dan Tudor (locul 17); Nicoleta Neamțu (locul 19); Georgiana Utanu (locul 21); Mihaela Rotaru (locul 23); Mădălina Țicleanu (locul 26); Constantin Tănase (locul 27).

Pe lista Partidul Neamul românesc îl găsim pe  George Alexander (locul 6) și tot un candidat vâlceangăsim și pe lista Partidului Noua Românie, Ionuţ Laurenţiu Dobrin – locul 9.

Alegerile europene vor avea loc între 23 şi 26 mai 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *