FC Păuşeşti Otăsău câştigă, pe „Sintetic”, meciul cu liderul Seriei Nord din Liga a 4-a, AS Băile Olăneşti

„FC Păuşeşti Otăsău a batut lidera, A.S Baile Olăneşti, in deplasare, si continuă seria victoriilor din 2019, 5 victorii consecutive.

A fost un meci peste nivelul ligii a 4-a, cu 5 goluri si alte ocazii la ambele porti.

Pentru noi a deschis scorul Neata Marian din centrarea perfecta a lui Popa Marius.

A urmat o cursa nebună a golegeterului nostru FIlipoiu Marian care a plecat de la jumatatea terenului marcand pentru 2-0.

In repriza a 2 a gazdele au marcat din penalty pentru 2-1,urmand ca dupa 10 minute sa mai puncteze odata cu un sut foarte bun,portarul nostru neavand ce face.

Pe finalul meciului Popa Marius a scos o lovitura de pedeapsa .

Maricanu a inscris cu o scarita si a adua victoria echipei din Pausesti,2-3.

Felicitari ambelor echipe care si-au vazut doar de joc. F.CPO ramane pe locul 2 la 4 puncte de lider si va avea un nou meci dificil in etapa viitoare cu echipa care se afla pe 3 A.S Bunesti.

Meciul se va disputa sambata,ora 17-00 la Pausesti.Multumim suporterilor care au venit in numar mare sa ne sustina si le dedicam aceasta frumoasa victorie” – a spus primarul Cătrălin Avan, imediat după victoria echipei pe care primăria Păuşeşti Otăspu o finanţează.

Cu această victorie, FC P. O. s-a apropiat la 4 puncte de echipa pe care a învins-o, AS Băile Olăneşti, şi are 2 puncte peste echipa de pe locul 3, AS Buneşti. Buneştenii au învins, în weekent pe Viitorul Budeşti, iar echipa lui Tică Negrescu a căzut pe 4.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *