Editorial Ionel Gerea: „Erik Lincar nu merita aşa ceva…”

Când a venit pentru prima dată la Rm. Vâlcea, şi când l-am văzut în sala unde urma să se ţină conferinţa de presă în cadrul căreia era anunţat ca principal la CSM , nu-mi venea să cred.

Făcusem imediat legătura cu Steaua, iar Erik a fost un jucător de bază acolo, nu cărător de bagaje ca unii care cred că dacă au scris pe legitimaţie un nume dce echipă, dar ei au cărat mingile acolo, se consideră jucători la acea echipă.

Apoi, cu timpul ne-am împrietenit. Erik Lincar e un caracter. Numai cine nu-l cunoaşte, ca om, ca şi caracter, nu ştie ce fel de om e. Dincolo de momentul jocului, atunci când se consumă, ca orice om care trăieşte fotbalul, dar niciodată nu se uită în „grădina” adversarului, totdeauna are treabă doar cu echipa pe care o antrenează.

E regretabil ceea ce a păţit Erik la Severin. Prea multe nu ştiu, dar ştiu că Erik nu e nici pe departe un băiat îngâmfat, un arogant, unul care să incite. Am văzut fotografiile şi nu-mi vine să cred ce a păţit băiatul ăsta. Nu se poate, chiar dacă suntem â, sau cu atât mai mult, că suntem în 2019, ca pe un teren de fotbal să se întâmple aşa ceva.

Erik Lincar e un băiat „de zahăr”. Un băiat care cvhiar pune suflet, pasiune şi ambiţie în munca asta, de antrenor.

Nu merita ceea ce i s-a întâmplat la Severin…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *