Victoria (41-28) cu CSS Hunedoara îi apropie şi mai mult pe juniorii 2 de la CSS Municipiul Rm. Vâlcea de turneul final

Prima repriză a meciului CS Municipiul Rm. Vâlcea – CSS Hunedoare, meci care a contat pentru etapa a 8-a în Grupa Valoare 3 (juniori 2) a fost un „măcel” aplicat de vâlceni formaţiei oaspete. A fost, mai degrabă, o primă repriză fără istoric, un mitan în care jucătorii antrenaţi de prof. Stăncuţa Guiu au făcut, practic, ce-au vrut în teren. În minutul 8 era 4-0 pentru vâlceni (cei care mai rataseră un 7 metri, între timp!). Abia în minutul 9, hunedorenii au înscris primul gol!

În minutul 20 era 11-3 pentru CSS Municipiul Rm. Vâlcea, iar la vestiare s-a intrat cu 21-5!

Partea secundă a fost mai echilibrată, asta şi datorită faptului că profesoara Stănciuţa Guiu a decis să trimită în teren jucătiri care evoluaseră mai puţin în acest campionat. Astfel, pe final de meci a intrat şi Papuzu, cel care a şi marcat un gol.

Atunci când s-au aflat pe teren, Onea şi Petrache au făcut legea pe semicercul oaspeţilor, iar căpitanul Tudor Prală a fost din nou sclipitor, pasând, cum numai el ştie s-o facă, pentru cei doi, dar şi pentru ceilalţi coechipieri ai lui aflaţi la momentul respectiv pe post de pivot.

De alfel, Prală a şi marcat 3 goluri, două dintre ele în stilu-i caracteristic: a luat mingea de la jumătatea terenului şi s-a oprit cu ea în poarta adversă.

De remarcat şi intervenţiile bune avute în faţa adversarilor de către cei doi portari vâlceni, Ionică, în primele 20 de minute, şi Constantin, în restul partidei.

S-a terminat41-28 şi vâlcenii sunt la doi paşi de o performanţă senzaţională: turneul final!

Prezent la meci, directorul CSS Rm. Vâlcea, prof. Mihai Ioniţă i-a felicitat pe băieţi, la final, şi le-a urat succes în continuare.

Până la finalul acestiei a doua părţi a campionatului, în Grupa Valoare 3, CSS Municipiul Rm. Vâlcea mai joacă duminică la Timişoara, cu SCM Politehnica şi acasă, cu CSM Şcolar Reşiţa.

Conform regulamentului FRH, primele două echipe din cele 4 grupe Valoare merg la turneul final.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *