La mulţi ani!” Roberto Boboc…

Despre Marcel Boboc nu poţi să ai decât cuvinte de laudă, să vorbeşti la superlativ.

Modest, poate pre modest în comparaţie cu alţii, Marcel Boboc îşi ţine familia unită.

Un om care face, nu se bate cu „caramida-n piept” doar de dragul de a-şi face reclamă, un om care nu ezită să ajute atunci când i se cere sprijinul, dar nu face din asta un act de bravură, Marcel Boboc are cu ce se mândri. Băieţii săi care, iată, cresc şi se formează pentru viaţă, frumos.

Astăzi este despre un astfel de băiat. la fel de modest ca tatăl lui, un băiat şcolit la o prestigioasă instituţie de învăţământ din străinătate, Roberto Boboc îşi serbează azi ziua de naştere.

Peste puţin timp va fi ginerică. După aceeaş inima, sufletul tatălui său, Marcel, se va rupe în două. Şi, aşa cum el însuşi a mărturisit, cu un ochi va plânge, cu altul va râde.

Pentru că nu i se oferă oportunitatea de a lucra şi de a-şi pune cunoştiinţele în slujba ţării pe care o iubeşte neconbdiţionat, şi pentru că e vorba şi de viitorul său, Roberto va pleca, după nuntă, în SUA. Cei de acolo au ştiut să-i valorifice talentul. Iar noi, ca ţară, mai piedem o valoare.

În zi de sărbătoare pentru el, alături de care am avut onoarea de a realiza o emisiune extrem de interesantă, nu poţi decât să-i urezi tot binele din lume. Să fie sănătos, să rămână un băiat modest şi corect cu el însuşi, să aibă copii mulţi şi frumoşi. La mulţi ani! Roberto Boboc…

„Să îți fiu ție tată a fost și este o plăcere, dar totodată nu a fost ușor niciodată, mereu ai vrut să știi totul, să faci totul, să fii cel mai bun. Da ești un om bun,un fiu minunat, sper ca Preabunul Dumnezeu să îți arate calea cea dreaptă și să îți îndeplinească dorințele, La mulți și binecuvântati ani fiule” – a scris, cu puţin timp în urmă, pe pagina sa de socializare, Marcel Boboc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *