A.C.S.S.C. CHIMIA 1973 Rm. Vâlcea….surpriza plăcută a play-off-ului

Singura echipă din campionatul vâlcean care nu are jucători plătiți, nu are antrenor plătit, nu efectuează antrenamente ”ca la carte” a reușit să se califice în play-off-ul Superligii Vâlcea. Chiar dacă nu are ca obiectiv câștigarea campionatului, A.C.S.S.C. CHIMIA 1973 Rm. Vâlcea este una din echipele care arată că fotbalul se poate practica și din plăcere, nu numai pentru profit.

Într-o postare pe facebook, reprezentanții echipei CHIMIA 1973 Rm. Vâlcea le mulțumește tuturor celor care i-au susținut, colegilor, pe care îi numește ”familia Chimia”.

”Superligă ediția 2018 – 2019, final de campionat regulat.

După două campionate consecutive câștigate la liga a IV-a, ne-am atins obiectivul și ne-am clasat pe locul al 3-lea la Superligă. 7 ani, 2 campionate câștigate la liga a 4-a, 2 campionate câștigate la liga a 5-a și o “medalie” de bronz la Superligă. În concluzie, ne-am distrat! Rețeta succesului?! Păi, suntem singura echipă care nu are nici un jucător plătit, nu avem antrenori plătiți, ne finanțăm doar din resurse proprii și private din 2012 și până-n prezent, nu avem dificultăți financiare, nu facem antrenamente, ne întâlnim doar la meciuri … DAR, suntem o familie unde respectul față de colegi, primează. Cu siguranță, pe lângă caracterul celor implicați în viața echipei, putem ponta atmosfera și petrecerile ca și principalele atuuri.

Acestea fiind spuse dorim să transmitem pe aceasta cale FELICITARI familiei Chimia pentru rezultatul deosebit obținut în acest sezon de Superligă.

Din punctul nostru de vedere campionatul s-a încheiat, urmează să ne prezentam în play off DOAR pentru a rula tot lotul disponibil, pentru a le da posibilitatea tuturor băieților să se distreze și pentru a pune planurile viitorului sezon, un sezon care va începe cu o nouă aventură, un amical cu fosta Campionă a României, Unirea Urziceni, în luna Iunie 2019. Vor mai urma câteva amicale pe aceeași lungime de undă… se numește marketing. Probabil, avem nevoie de o nouă provocare iar, asta ar înseamna să activam sezonul viitor în campionatul din București.

În încheiere motto-ul echipei: “Pentru Chimia / Îmi dau viața””, se arată în postarea de pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *