Bilanţul activităţilor sportive ale Clubului ACS SEN SPORT Rm. Vâlcea în primele luni ale anului 2019

A.C.S. SEN SPORT RM.VÂLCEA, este un club ambițios, care anul acesta împlinește 7 ani și care se dezvoltă de la an la an. Ca o trecere în revistă, în prezent ne desfășurăm activitatea în localitățile Brezoi (antrenor Silviu Ghiță), Băbeni, Ocnele Mari (antrenor Andreea Bîlă), Băile Olănești, (antrenor voluntar Paul Dinu), Râmnicu Vâlcea (antrenori Andreea Bîlă și Paul Dinu), Vlădești (instructor Roxana Sorică), Bunești, Mihăești (instructori Ion Glodeanu și Horia Ceaușu) și nu în ultimul rând la Slatina, în județul Olt, unde sportivii sunt pregătiți de antrenorul voluntar Cristian Rezeanu.

În data de 15.03.2019, la București a avut loc Adunarea Generală a Comitetului Național Paralimpic Român. De la A.C.S. SEN SPORT Rm.Vâlcea, a participat cu drept de vot, antrenorul voluntar Paul Dinu.

 

În data de 16.03.2019, la București a avut loc Adunarea Generală a Federației Române de Karate. De la A.C.S. SEN SPORT Rm.Vâlcea, a participat cu drept de vot, președintele clubului Bîlă Andreea.

 

Anul competițional a debutat cu participarea secţiei de karate, la finala Campionatului Naţional de Karate Shotokan WSF pentru Seniori, Juniori, Cadeţi, Minicadeţi şi Copii, de la Pitești, în perioada 29-31.03.2019, competiţie de la care sportivii secţiei de karate ai A.C.S. SEN SPORT Rm.Vâlcea, au obţinut 7 medalii din care: 1 de aur, 2 de argint şi 4 de bronz, prin următorii sportivi:

  • MURGEA BOGDAN Locul  I Kata Juniori
  • MURGEA BOGDAN – Locul  II Kumite W.K.F. Juniori – 68Kg
  • CÎRSTEA MIHAI – Locul  II Kumite Shobu Ippon Juniori – 55Kg
  • MURGEA BOGDAN – Locul  III Kumite Shobu Ippon Juniori – 68Kg
  • CÎRSTEA MIHAI – Locul  III Kumite W.K.F. Juniori – 55Kg
  • MIHAI ANDREEA – Locul  III Kumite W.K.F. Juniori + 59Kg
  • REZEANU REBECA Locul  III Kata individual Copii 2.

Menționăm că sportivii de mai sus au fost pregătiți de antrenorul nostru voluntar, Cristian Rezeanu de la Slatina. Îi felicităm pe sportivii medaliați și pe antrenorul Cristi Rezeanu și le urăm succes la Campionatul Mondial de Karate Shotokan de la finalul lunii mai.

Urmează ca A.C.S. SEN SPORT Rm.Vâlcea să organizeze două evenimente majore, respectiv Cupa ”SEN SPORT”, pentru micuții sportivi începători, în data de 18 mai și Cupa României la Para-Karate, pentru sportivii cu dizabilități din toată România, în data de 01 iunie 2019.

După revenirea sportivilor din cantonamentul din EGIPT, clubul nostru va organiza și în acest an tradiționalele cursuri de înot, la frumoasa piscină Posada din Rm.Vâlcea.

La final dorim să le mulțumim părinților pentru înțelegere și susținere și să felicităm toți sportivii și antrenorii pentru munca depusă și pentru rezultatele obținute până acum.

Antrenor – Jr. Andreea Bîlă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *