FOTO: Cu mic, cu mare, locuitorii din Vaideeni au spus prezent campaniei de ecologizare

Sâmbătă, 20 aprilie, la inițiativa Asociaţiei Culturale “Moștenitorii”, alături de Şcola Gimnazială ”Luca Solomon” și cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Vaideeni au organizat, pentru al doilea an consecutiv, o amplă acțiune de ecologizare a comunei.

Locuitorii comunei Vaideeni s-au mobilizat exemplar și în frunte cu primarul Daniel Achim Băluţă şi viceprimarul Vasile Ichim, au făcut curăţenie pe străzile localității.

Alături de Asociaţia Culturală “Moștenitorii” și Şcola Gimnazială ”Luca Solomon” au mai răspuns ”prezent” la acțiunea intitulată „Puterea exemplului a contat întotdeauna! Implică-te! Şi tu poţi fi un bun exemplu în comunitatea ta!” și Fundaţiei Vaideeni, Asociaţiei ”Lacrima Muntelui”, Ansamblului Folcloric ”Mioriţa”, Salvamont Vâlcea, dar si simplii locuitori ai frumoasei comune vâlcene.

“În fiecare an numărul turiştilor crește.  Omaneii vin în comuna noastră pentru a admira frumusețiile natuarale ale comunei noastre.

Nici nouă și mai ales turiștiilor nu ne place să vedem gunoaie risipite prin pădure sau pe străziile comunei”, a declarat primarul comunei Vaideeni Daniel Achim Băluţă.

”Ne-am trezit de dimineață și am luat la pas ulițele satului. Mulțumim tuturor partenerilor și voluntarilor, dar ținem să le mulțumim în mod special zecilor de copii prezenți, care au arătat că deja conștientizează ceea ce înseamnă un mediu înconjurător fără deșeuri!

Vaideeniul are un viitor frumos și noi vom fi aici să il sprijinim!”, au scris pe rețele sociale reprezentanții Asociaţiei Culturale “Moștenitorii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *