După victoria categorică obţinută la ACS Vâlcea Sport (8-1), FC PO îşi consolidează poziţia secundă în Seria Nord a Ligii a 4-a

După victoria categorică obţinută runda trecută, 8-1, la Căzăneşti, cu ACS Vâlcea Sport, FC Păuşeşti Otăsău şi-a consolidat poziţia secundă în clasamentul Seriei Nord a Ligii a 4-a.

Pentru gruparea primarului Cătălin Avan au punctat Neaţă – 3, Bardac – 2, Boncioiu- 1, Iordănescu – 1, Şerban – 1. La pauză a fost 4-1 pentru FC PO.

„A fost un meci fair-play. am fost net superiori adversarului, nu s-a acordat niciun cartonaş galben, arbitrul Alin Olaru neavând niciun eveniment nedorit. Mulţumesc consilierilor locali care ne-au ajutat uneori şi financiar şi desigur primarului Cătălin Avan, care e necondiţionat alături de noi.  Sîmbătă, la ultiumul meci din sezonul regulat, aşteptăm suporterii noştri fideli şi sperăm să le facem o bucurie de Paşte, o victorie cu Forfesta Malaia. „, spune Iulian Toabeş, reprezentantul Consiliului Local la FC Păuşeşti Otăsău şi managerul clubului.

 

Aşadar, în Seria Nord a Ligii a 4-a a mai rămas de disputat o etapă din sezonul regulat, FC PO va mai juca acasă cu Foresta Malaia, în Sâmbăta Paştelui.

Conform regulamentului AJF, in play-off toate echipele încep cu punctele acumulate

FC PO este acum la 9 puncte de Viitorul Budeşti şi la 10 puncte de echipele din Buneşti si Malaia.

Primul loc promovează direct în Superligă, iar locurile 2 din cele două serii vor juca baraj pentru accedere în Superligă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *