La Tomşani continuă invetițiile de milioane de lei

La propunerea primarului Dumitru Pearcu, în ultima ședință a Consiliul Local Tomşani a fost aprobat proiectul de cofinanţare a investiţiei „Construire pod din beton armat peste pârâul Bistriţa în punctul Boereasca, comuna Tomșani”.

Valoarea totală a proiectului, mai sus menționat, se ridică la peste 2,2 milioane de lei, din care în sumă de 147.674 lei va fi asigurată de la bugetul local, restul de 2,13 milioane de lei fiind finanțare de la stat.

Alte două proiecte important pentru care administrația condusă de Dumitru Pearcu a obținut finanțare este sunt și Construcţie pod din beton armat peste pârâul Bistriţa în punctul Boereasca, comuna Tomşani, jud. Vâlcea (2.327.535,79 lei ) și Construire pod peste râul Bistriţa, punct Chiceni, DC 133, comuna Tomşani, judeţul Vâlcea (3.532.564 lei ).

Tot odată, în luna mai, Primăria Tomșani va scoate la licitație execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Modernizare și reabilitare drumuri de interes local în satul Bogdănești, comuna Tomșani”, un proiect a cărui valoare depășește 3,2 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *