Florian Dinucu: „La Viitorul Voiceşti se joacă un fotbal plăcut ochiului”

„După ce am petrecut o perioadă frumoasă, în calitate de preşedinte, dar şi ca jucător, unde am reuşit două promovări consecutive, cu AS Rm. Vâlcea, m-am transferat pentru o jumătate de sezon la Athletico B. Govora, unde am activat mai mult ca portart.

Din returul acestui campionat, am decis, fiuind dorit de cei de acolo, să merg la CS Viitorul Voiceşti, echipă care activează în Liga a 5-a, seria Sud. Am decis să merg acolo nu singur, ci împreună cu mai mulţi jucăztori din zona Vâlcii, pe care domnul primar de la Voiceşti, Florian Vătafu şi preşedinteler echipei, Munteanu,  au şi plătit sume importante de bani la transfer.

Aici îi nominalizez pe prietenul meu, cunoscutul fotbalist cu meciuri în Liga 1, Dorin Rădoi, apoi Cimpioaş Cătălin, Manea Ion Cristian şi Cruceru Denis.

Chiar dacă parcursul nostru a fost sinuos, momentan, meciurile de acasă sunt viu disputate şi suntem neînvinşi pe teren propriu, asta şi datorită faptului că beneficiem de una dintre cele mai cochete baze sportive din judeţ.

Am fost primiţi cu căldură de domnul primar Florian Vătafu, dl viceprimar Bădîrcu, preşedintele echipei, Munteanu, şi de jucătorii echipei.

După meci, când jucăm acasă, dar şi la unele meciuri din deplasare, avem o acţiune de socializare a jucătorilor, unele chiar întinzându-se până spre seară.

Nu avem ca obiectiv neapărat promovarea, dar se vede că avem un joc plăcut ochiului, echipa beneficiind de doi mijlocaşi centrali cu experienţă, Cristi Vătafu şi Dorin Rădoi.

Mulţumim domnului primar Florian Vătafu că este alături de echipă şi la meciurile de acasă, dar şi la cele din deplasare.

Echipa are în componenţă următorii jucători.

Eugen Anghel,

Dumitru Samuel Avram (un copil de perspectivă),

Cătălin Catrina (portar),

Cătălin Cempoiaş, Narcis Creţu,

Denis Cruceru, Iulian Dinucu,

Doru Floroiu, Ionuţ Ghiţă,

Mircea Ghiţă, Mariuis Lungu (un alt copil de perspectivă),

Cristian Manea  (un alt copil de perspectivă),

Viorel Neacşu, Bogdan Popa  (un alt copil de perspectivă),

Dorin Rădoi,

Ionuţ Stănică,

Cristi Vătafu.”

Florin Dinucu – antrenor – jucător CS Viitorul Voiceşti

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *