La aniversare, „La mulţi ani!” Sorin Tîrcă…

Se spune că în spatele fiecărei bărbat de succes stă o femeie puternică. De ce n-ar fi şi invers?!

Sigur…în cazul de faţă, ambele persoane sunt de succes şi puternice. Din toate punctele de vedere: mental, fizic şi psihic.

Azi, însă, e despre un om cu suflet mare, un bărbat care a ştiut să fie ponderat, să nu etapeze, să fie „motorul” care să dea vigoare, în cele mai multe cazuri, femeii de lângă el.

Sorin Tîrcă a fost şi rămâne omul care îşi cunoaşte şi respectă familia. Lângă Mariana târcă şi „vlăstarul” care creşte frumos, Sorina, domnul Tîrcă se simte, cu siguranţă, un om împlinit.

E vâlcean, chiar dacă acum, conjunctura face să „respirfe” aer de Braşov. Din dragoste pentru oraşul ăsta, Sorin Tîrcă nu a împroşcat cu noroi în el. Cu siguranţă, în supfletul său, măcar o părticică, Sorin Tîrcă se simte vâlcean.

Ca şi Marea Doamnă a Handbalului Mondial, doi oameni care pun mai presusa de toate munca, respectul şi consideraşia pentru semeni.

Sorina va fi, în scurt timp, un reper în handbalul românesc şi apoi european. Sorina e unul dintre multele exemple care dovedesc faptul că „aşchia nu sare depate de trunchi”.

Şi din acest punct de veddre, Sorin Tîrcă este un norocos.

Despre familia Tîrcă se poate vorbi, la superlativ, totdeauna. Mariana Tîrcă, cea care a câştigat o Ligă a Campionilor (cu Podravka) dar care nu a făcut din asta un titlu de glorie, cea care a muncit, dacă a fost cazul, de jos, cu micuţele handbaliste, care a lăcrimat, cu siguranţă, când a văzut-o pe fiica sa lovită, atunci când s-a întâmplat, pe teren, cea care a spus: „şi mâne e o zi”, şi a luat-o de la capăt atunci când a simţit că e aproape de prăpastia vieţii, Sorin Târcă, bărbatul carfe a încurajat-o şiu a susţinut-o necondiţionat, şi Sorina, cxare le-a dat şi le dă ambilor părinţi motive de bucurie şi satisfacţie sufletească.

La mulţi ani! Sorin Tîrcă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *