Luni, 13 mai, actorii Teatrului Municipal ARIEL au jucat la Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu

Teatrul Municipal Ariel Râmnicu Vâlcea și Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu au început un schimb cultural prin intermediul unui parteneriat prin care fiecare instituție prezintă spectacole în deplasare, în cadrul unor turnee.
Joi, 9 mai, Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu a prezentat două spectacole la Casa de Cultură a Sindicatelor și anume, un spectacol pentru copii, intitulat „Pic și aventurile sale” și un spectacol pentru publicul larg „Amor cu repetiții”.
Luni, 13 mai, Teatrul Municipal ARIEL a jucat două spectacole la Giurgiu: Gagagugucucuriguuu!, după „Punguța cu doi bani”de Ion Creangă – spectacol pentru copii și Comedia „Desculț în parc”, spectacol pentru publicul larg.
GAGAGUGUCUCURIGUUU!
musical pentru copii
adaptare de Constantin Brehnescu
după “Punguța cu doi bani” de Ion Creangă
un spectacol de Camelia Constantin* * *
Distribuția după personaje:
Boierul – Dan Constantin
Ilie – Gabriel Popescu
Cocoșul – Cătălina Sima Getsck
Lisaveta – Mădălina Floroaica
Baba – Julliet Attoh
Moșul – Alin Holcă
Slujnicele – Olimpia Deaconescu, Georgiana Marin, Camelia Constantin* * *
DESCULȚ ÎN PARC

Regia artistică Bogdan-Cristian DRĂGAN

Scenografia Anca DINU

Distribuția:
Mihaela Mihai
Gogu PREDA
Cătălina SIMA GETSCK
Gabriel POPESCU

Ionuț MOCANU
O comedie a lui Neil Simon, plină de vervă, cu răsturnări de situație incredible și care a cunoscut de-a lungul timpului interpretări celebre. Spectacolul regizorului Bogdan-Cristian Drăgan păstreză spiritul acestei comedii aducând în prim-plan situații inedite care nu au mai fost jucate pe o altă scenă.
Indiferent de vremea de afară, participând la acest spectacol, veți primi căldură și veți râde în cascadă. Actorii Teatrului Municipal ”Ariel” Râmnicu Vâlcea creează o atmosferă vie practicând un umor de bună calitate. Acțiunea se petrece în New York-ul anilor ‘60 și o să descoperim o lume plină de viață.
Dana Stan
Secretar Literar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *