Miercuri, 15 mai, Maia MORGENSTERN revine la „Ariel”, acum cu o comedie, „ÎNTRE CIOCAN ȘI NICOVALĂ”

De mare interes se anunţă spectacolul care va avea loc miercuri, 15 mai, de la ora 19,30, la Cinema „Geo Saizescu” (Ostroveni), spectacol pus în scenă, la Teatrul Ariel, de cunoscutul actor şi regizor Horaţiu Mălăele, comedia „ÎNTRE CIOCAN ȘI NICOVALĂ”.

Doar un nume care va urca pe scenă dă „greutate” acestui spectacol: actriţa Maia MORGENSTERN. 

De asemenea, din distribuţia spectacolului „ÎNTRE CIOCAN ȘI NICOVALĂ” îl regăsim şi pe directorul teatrului Ariel, Gabriel Popescu.

Scurtă prezentare a spectacolului:

Un fierar ungur află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui român, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Soţia sa a făcut un copil tot cu un fierar. Şi nici soţia acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absenţa soţului. Şi ea a făcut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte nemţoaica ajunge la paroxism, astfel că doreşte să se răzbune. Comedia trăznită „Între ciocan și nicovală”, în regia lui Horațiu Mălăele, este un Cal Troian ce nu aduce în prim plan doar adulterul (abordat într-o cheie comică), ci şi războiul (cu dramele sale inevitabile), ambele contribuind sistematic la alienarea individului.

„ÎNTRE CIOCAN ȘI NICOVALĂ”

de Milos NIKOLIC

Traducerea: Veronica LĂZĂREANU
Regia artistică: Horaţiu MĂLĂELE

Distribuţia:
Matilda: Maia MORGENSTERN
Grigorie: Mircea RUSU
Peter: Dan CONSTANTIN
Ivan: Gabriel POPESCU

Scenografia: Maria MIU
Asist. scenografie: Diana SAV
Muzica: George MARCU

Foto credit: Oana Monica NAE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *