Teatrul Municipal Ariel, din ce în ce mai respectat în ţară şi străinătate…

Dintr-un teatru care a avut, la început, menirea de a aduce bucurie în sufletul copiilor, prin spectacolele oferite acestora, Teatrul Ariel s-a făcut acum „mare”.

E un teatru respectat, nu numai în ţară cât şi în străinătate.

Cu nişte tineri „nebuni”, dornici să joace din dragoste pentru meseria asta, cu nişte oameni deja cu experienţă în arta teatrală, cu o conducere ce joacă, dar nu se joacă, Ariel-ul propune României şi Europei spectacole inedite şi interesante.

Peste puţin timp, Râmnicul sărbătoreşte 631 de ani de la prima atestare documentară. Teatrul Ariel, care deja se identifică, de acum, cu Râmnicul, pregăteşte piese de teatru pe care să le prezinte publicului, în cadrul manifestărilor prilejuite de acest eveniment.

Apoi, trebuie amintit faptul că, jucând o piesă scrisă de Iulian Margu, actorii de la Ariel merg, în scurt timp, la un festival deja de prestigiu, Festivalul de la Sibiu, unde mai sunt piese din diferite ţări ale lumii, dar şi în trei oraşe din Germania.

Aşadar, când vă simţiţi sufletul puţin trist, când simţiţi nevoia să „evadaţi” într-o lume de „nebunii” sau năzbâtii, precum în copilărie, mergeţi la teatru. La Ariel…

Nu veţi regreta!…

 

 

Programul de spectacole al Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea din perioada, 15-20 mai 2019: comedia „ÎNTRE CIOCAN ȘI NICOVALĂ” (http://www.arieltheatre.ro/483-fierarii-cu-capul-de-nicoval…), Festivalul „FLORI DE CÂNTEC ROMÂNESC” (http://www.arieltheatre.ro/…/festivalul-flori-de-cantec-rom…), spectacolul pentru copii „MICUL PRINȚ” – spectacol invitat – ora 10:00 (http://www.arieltheatre.ro/491-micul-print) și spectacolul pentru copii „MICUL PRINȚ” – spectacol invitat – ora 12:30 (http://www.arieltheatre.ro/493-micul-print-3) și „ZILELE RÂMNICULUI – Prima atestare documentară a Râmnicului – 631 de ani” (http://www.arieltheatre.ro/…/programul-manifestarilor-dedic…).
PREȚUL BILETELOR:
ÎNTRE CIOCAN ȘI NICOVALĂ (30 lei)
FESTIVALUL „FLORI DE CÂNTEC ROMÂNESC” – intrarea liberă
MICUL PRINȚ (10 lei – copil și 15 lei – adult) – spectacol invitat – ora 10:00
MICUL PRINȚ (10 lei – copil și 15 lei – adult) – spectacol invitat – ora 12:30
ZILELE RÂMNICULUI – Prima atestare documentară a Râmnicului – 631 de ani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *