„La mulţi ani!”- Florin Brăgău…

E om de afaceri.

Ştie cum e să mămânci o pâine „amară” afară. A fost acolo, a avut posibilitatea să rămână, să muncească acolo, dar iubeşte prea mult România, locul unde are prieteni, unde are familia, unde simte că poate face ceva să schimbe lucrurile în bine, de aceea a ales de fiecare dată să revină acasă.

Are o familiue minunată, are un colectiv de oameni, la firmă, oameni care sunt ca şi o familie. O a doua familie pentru domnia-sa.

Vrea să nu mai fim înjuraţi, umiliţi, să nu mai fim catalogaţi „ţigani” atunci când ieşim „afară”, să fim respectaţi şi noi, ca cetăţeni ai Uniunii Europene. Vrea ca românul să beneficieze de pe urma bogăţiilor pe care ni le-a dat Dumnezeu. Vrea multe lucruri bune pentru semenii săi, dar parcă uneori se bate cu morile de vânt.

E patriot, dar nu unul de faţadă. Chiar „arde” pentru binele semenilor săi.

Azi e despre domni-sa. Despre  femilistul, despre omul politic, despre omul de afaceri, dar în primul rând despre OMUL Florin Brăgău.

Cel care consideră minciuna o „crimă”, cel care tot timpul vrea mai bine, mai bine, tinde spre perfecţionism. Cel care are un suflet mare, cel care spune lucrurilor pe nume, chiar dacă asta uneori doare.

Cel care nu acceptă jumătăţile de măsură.

La zi aniversară, mult succes în afaceri. Să fiţi fericit alături de familie (şi cea de acasă, şi cea de la firmă), să aveţi motive să vă treziţi dimineaţa cu zâmbetul pe buze şi să rămâneţi cum vă ştiu: un optimist incurabil…

Şi încă ceva. De curând s-au împlinit 3 ani de când aţi spus DA în faţa ofiţerului Stării Civile şi aţi plecat la drum alături de doamna Laura. Să serbaţi şi 100 de ani la la acel moment, la fel de veseli şi de frumoşi. Amândoi…

La mulţi ani! Florin Brăgău…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *