Florin Mănoiu: „Dacă se schimbă gașca constituită acum în fruntea fotbalului judeţean, iar delegaţiii aleg ca preşedinte pe Adrian Comănescu, ar fi un restart necesar pentru fotbalul vâlcean”

Florin Mănoiu este cunoscut în lumea fotbalului vâlcean ca fost secretar general al AJF, fost preşedinte al clubului AS UNirea Tricolorul Goleşti, dar şi susţinător al grupărilor diun Govora, Stoeneşti şi Căzăneşti.

Însă, cea mai cunoscută postură a lui Florin Mănoiu este aceea de membru fondator al ziarului „Arena Vâlceană”, singurul ziar de sport care a promovat constant fotbalul județean

Din aceasta postură, Florin Mănoiu estre indreptăţit să vorbească despre situația fotbalului județean, în preajma evenimentului care va desemna un nou președinte al AJF Vâlcea.

„Dacă se schimbă gașca constituită acum în fruntea fotbalului judeţean, iar delegaţiii aleg ca preşedinte pe Adrian Comănescu, ar fi un restart necesar pentru fotbalul vâlcean. În acest caz, cel puțin 4 echipe noi ar reveni in fotbalul judeţean. Mă refer aici la FC Unirea Tricolorul Goleşti, AS Căzăneşti, Steaua N. Bălcescu şi AS Pietrari”.

Legat de faptul că circulă zvonul potrivit căruia s-au anulat datoriile echipelor, pentru ca reprezentanții lor să-i voteze pe aceiași conducători, Florin Mănoiu spune :

„Adrian Comănescu ar putea anula toate datoriile existente în momentul acesta de către toate echipele. Faptul că le anulează ei, contra voturi, arată că echipele au fost „jefuite” până acum, că s-au aplicat taxe mari şi fotbalul județean putea funcționa şi fără acesti bani. Odată cu Adrian Comănescu, exista speranța că se va schimba ceva si in fotbalul județean. Cu aceeași indivizi la conducere, ca şi în politică, nu schimbăm nimic. de aceea se votează: dacă a fost bine, să-i reconformăm, dacă nu, să alegem oameni noi, iar eu cred că fotbalul județean vâlcean a fost în ultimii 10 ani într-o continua scădere valorica, într-o amplificare a scandalurilor şi violentelor pe terenurile de fotbal şi in jurul acestora”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *