Încă o „bornă” atinsă de Sorina Tîrcă: a fost desemnată cea mai bună tânără handbalistă

Cu ani în urmă, când eram fascinat de ceea ce făcea în teren Mariana Tîrcă, nu credeam că o să vină vremea să scriu şi despre fiica sa, Sorina.

Şi, uite, ca dovadă că timpul nu stă în loc, a venit şi acea vreme.

Şi cum așchia nu sare departe de trunchi, Sorina demonstrează că poate trece peste tracul gândului că poartă numele Tîrcă, şi că mama ei a scris istorie în handbalul mondial, şi, uşor, uşor, se remarcă.

Sorina Tîrcă a primit recent, la prima ediţie a Galei Handbalului Românesc, organizat de Sindicatul Handbaliștilor din România, titlul de cea mai bună tânără jucătoare.

La Corona Braşov, alături de mama sa, inegalabila Mariana Tîrcă, Sorina rămâne vâlceancă. Familia Tîrcă e din Vâlcea, iar noi trebuie să apreciem, să respectăm şi să ne mândrim că mai sunt astfel de personalităţi care ne fac cinste.

Da, peste puţin timp, cu siguranţă, Sorina Tîrcă va deveni un reper, şi unul extrem de important în handbalul feminin românesc, şi aspoi cel european.

A crescut frumos, într-o familie de oameni care apreciază frumosul, liniştea şi mai ales spiritul sportiv.

Cu siguranţă că Mariana Tîrcă, această „stea” a handbalului mondial (câştigîtoare de Liga Campionilor, cu Podravka) vrea ca fiica sa să-i calce pe uremă (ceea ce a şi făcut) şi chiar s-o întreacă în performanţă.

Lucru care se va întâmpla.

Ca părinte, nu poţi decât să te bucuri, căci ce părinte nu-i vrea binele copilului său…

PS: în cadrul aceleaşi gale, Mariana Tîrcă a primit premiul pentru întreaga carieră….

Jos pălăria!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *