Juniorii 2 de la CSS Municipiul Rm. Vâlcea au plecat a turneul final de la Tg. Mureş

Astăzi, marţi, 28 mai, echipa de juniori 2, handbal, a Clubului Sportiv Şcolar Municipiul Rm. Vîlcea a plecat la turneul final, competiţie ce se va desfăşura în perioada 29 mai – 2 iunie, la Tg. Mureş.

Profesoara Stăncuţa Guiu, antrenorul principal, are la dispoziţie întreg lotul, cu care speră să facă o figură frumoasă la întrecerea găzduită de oraşul transilvan.

La plecarea lotului a fost prezent şi directorul CSS Municipiul Rm. Vîlcea, profesorul Mihai Ioniţă, cel care le-a transmis băieţilor faptul că deja prezenţa lor la turneul final este o performanţă, la prima participare la o astfel de competiţie şi că indiferent de ceea ce vor face la Tg. Mureş, rămîn mîndria sportului vâlcean.

Juniorii vâlceni intră în competiţie mâine, de la ora 19,30, în cel de-al doilea meci al zilei, cu CSM Bucureşti.

Joi, vâlcenii vor juca primul meci al zilei, cu AHC Potaissa Turna, iar în ultima zi a meciurilor din grupe, vineri, CSS Municipiul Rm. Vâlcea va întâlnii, în primul meci, pe SCM Politehnica Timişoara.

Pe lângă sponsorii deja tradiţionali, care au susţinut financiar echipa de-a lungul campionatului, pentru turneul final s-a mai alăturat firma XAVITEL (Octavian Luţă) care administrează şi ştrandul fără fund de la Ocnele Mari.

De altfel, Octavian Luţă este alături de familia Guiu, pe care o susţine financiar şi la echipa de handbal fete din cadrul Colegiului Energetic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *