Luna lui Cireșar vine la Teatrul „Anton Pann” cu multe surprize !

După ce au avut o lună cu foarte multe activități artistice, participarea scriitorului francez, Pascal Bruckner, la premiera mondială a spectacolului Crăciunul Președintelui, acesta reprezentând şi punctul culminant a lunii Mai, în luna iunie la Teatrul „Anton Pann” sunt programate o serie de acțiuni care sperăm să vă trezească interesul.

Începem prin a vă informa  că luna iunie a debutat exemplar la Teatrul Anton Pann, cu mai multe activități reunite sub genericul ”Picnic Cultural în familie” care au avut loc pe parcusul zile de 1 Iunie, la sediul teatrului și chiar în Parcul Antonio Copetti. Începând cu ora 11.30, participanții la aceste activități au avut parte de numeroase surprize în care, alături de cei mici s-au bucurat și părinții: spectacole de teatru, ateliere de bricolaj, de creare costume de  teatru, atelier de desene, ateliere de pictat pe față și multe altele.

După spectacolul ”Fata din mașinărie”, programat pentru ora 20.00, seara de 1 iunie s-a încheiat cu o lansare de lampioane. Timpul a fost bun și fără nicio pală de vânt, cu toții s-au bucurat de lansarea lampioanelor.

În continuare aducem în atenția dumneavoastră participarea trupei de păpușari a Teatrului Anton Pann la alte două festivaluri de teatru. După cele trei spectacole: ”Găscănelul lăudăros”, ”Ursul păcălit de vulpe” și ”Degețica”, prezentate la finele lunii mai la Festivalul Fest Kids 2019 de la Caracal, actorii păpușari ai Teatrului Anton Pann au participat, duminică 2 iunie, la un alt festival.

Este vorba de Festivalul de Teatru Pentru Copii intitulat „Lumea Poveştilor”, ce se desfăşoară în perioada 1-8 iunie, la Reşiuţa. Printre teatrele invitate amintim: Teatrul Regina Maria, Oradea; Teatrul pe Roți, Arad; Teatrul de păpuși Puck, Cluj; Compania Niros, Arad; Teatrul pentru Copii și Tineret, Merlin, Timișoara; Teatrul Clasic “Ioan Slavici”, Arad, la cea de a doua ediție a acestui festival s-a numărat și Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea care a participat cu trei spectacole, și anume: ”Rățușca cea urâtă”, ”Punguța cu doi bani” și ”Gâscănelul lăudăros”. Trebuie soptit să vă spunem că în această lună actorii păpușari pregătesc pentru cei mici spectacolul ”Prințesă și bobul de mazăre”.

Chiar dacă pe parcursul lunii iunie vom mai reveni în atenția cititorilor cu mai multe amănunte privind activitățile de la teatru, în încheiere dorim să aducem în atenția dumneavoastră ultimile cinci spectacole din această stagiune pe care Teatrul Anton Pann le recomandă  cu mare placere.

  • joi, 6 iunie, ora 20,00: Sala Mare „Crăciunul Preşedintelui” – i” de Pascal Bruckner, regia Chris Simion-Mercurian
  • sâmbătă, 8 iunie, Sala Mare: ”Emisie:Titanic Vals” după Tudor Mușatescu, regia Matei Lucaci Grunberg
  • -sâmbătă, 15 iunie, ora 19.00, Sala Studio- ”Toate lucrurile minunate” un spectacol de Adrian Roman și Tavi Costin, cu Tavi Costin.-duminică, 16 iunie, ora 19.00, Sala Mare, spectacol invitat – ”O femeie”, regia Andreea Gavriliu. Un spectacol despre frumusete, schimbare, un spectacol in care vor juca și trei actori de la Teatrul Anton Pann: Denisse Moise, Nicole Burlacu si Dan Pughineanu.

Și o ultimă informație care sperăm să vă retina atenția, este participarea, la finele lunii iunie, a spectacolului ”Crăciunul Președintelui”, la Ateneul din Iași.

Bucurati-vă de teatru!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *