Prof. Adrian Comănescu, preşedinte AJF: „Nu voi interveni în luarea deciziilor de către comisii, pentru că nu-mi permite statutul AJF, şi vreau să le asigur liniştea în ceea ce priveşte echidistanţa acestora în luarea deciziilor”

„I-am asigurat, de la bun început, pe toţi membri afiliaţi AJF de transparenţă totală, aşa încât comuncarea mea cu aceştia va fi permanentă, dar nu prin intermediul reţelelor de socializare, ci printr-un dialog constant şi prompt.

Nu sunt adeptul spălării rufelor în public, aşa încât voi lua act de orice nemulţumire a membrilor afiliaţi AJF, şi voi încerca să o rezolv cât mai repede posibil, dar nu în urma presiunii pe care văd că încearcă să o pună, în spaţiul on-line, un domn pe care îl respect.

Nu ştiu cum a fost până acum, dar îi rog pe toţi să înţeleagă că, odată ce vom finaliza componenţa tuturor comisiilor de specialitate ale AJF, acestea vor fi lăsate să-ţi facă treaba, iar la un anumit interval de timp, Comitetul Executiv al AJF le va evalua activitatea.

Nu voi interveni în luarea deciziilor de către aceste comisii, pentru că nu-mi permite statutul AJF şi vreau să le asigur liniştea în ceea ce priveşte echidistanţa acestora în luarea deciziilor.

Comisia Judeţeană de Arbitri este autonomă şi vreau să înţeleagă toată lumea că nu voi interveni în activitatea acesteia. Sunt convins că din vară lucrurile se aşează, şi am încredere că preşedintele şi membrii CJA vor înţelege importanţa acestei comisii în buna desfăşurare a campionatului.

În această săptămână, fiecare reprezentant al Comitetului Executiv pe fiecare eşalon pe care-l reprezintă va crea un grup de lucrucu fiecare dintre membri afiliaţi, pentru ca orice problemă să fie adusă la cunoştinţa noastră imediat şi pentru a o rezolva cât mai curând posibil.

În urma întâlnirilor din săptămâna trecută, am constatat că marea majoritate a echipelor doreşte toleranţă zero faţă de violenţa pe stadioane, respectarea cerinţelor minime privind omologarea stadioanelor şi modificarea ROAF privind eliminarea cauţiunilor (deşi acest lucru implică o pierdere financiară pentru AJF), jucătorii urmând să-şi efectueze etapele de suspendare”

 

Adrian Comănescu – preşedinte AJF Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *