În perioada 4-6 iunie, cursuri de prim-ajutor la Crucea Roşie Vâlcea

Ultima perioadă a fost una extrem de încărcată pentru voluntarii de la Crucea Roşie Vâlcea.

După ce au fost prezenţi la Grădiniţa PP2 Ostroveni, unde au predat micuţilor lecţii de prim ajutor, şi i-au primit, pentru o lecţie utilă, chiar la sediul Crucii Roşii din Rm. Vâlcea, pe elevii de la CNMB (în cadrul proiectilui „Şcoala altfel”, tinerii voluntari coordonaţi de Ionuţ Cherăscu  au sprijinit derularea concursului cu tematică de protecție civilă „Cu viaţa mea, apăr viaţa!”.

Altfel, sub sloganul : AI CÂTEVA SECUNDE SĂ SALVEZI O VIAȚĂ?, Crucea Roşie Vâlcea organizează zilele următoare cursuri de prim-ajutor.

AI CÂTEVA SECUNDE SĂ SALVEZI O VIAȚĂ?

Gaseste-le pe 4 si 6 iunie 2019 de la ora 9.00 la sediul nostru din str. Avram Iancu nr. 1 (tel. 0721774197) si te inscrie la cursul de prim ajutor organizat de Crucea Roșie Valcea cel mai mare furnizor de cursuri și intervenții în domeniul primului ajutor din țară
Vei învăța să acționezi singur, cât de importantă este fiecare secundă și cum îți gestionezi propria panică, ca apoi să poți să gestionezi panica celor din jur, vei învăța că poți să ceri ajutor, și mai ales cui. Vei învăța că prima lecție este propria ta siguranță, vei învăța importanța unui defibrilator cum să-l folosești și multe alte lucruri utile ție și familiei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *