Preşedintele AJF Vâlcea, prof. Adrian Comănescu este de acord cu un plafon de îndatorare pentru echipe la AJF Vâlcea

Noul preşedinte al AJF Vâlcea, profesorul Adrian Comănescu se gândeşte la o modalitate de a mai reduce din datoriile cluburilor şi asociaţiilor sportive afiliate.

Astfel, se ia în calcul stabilirea unui plafon de îndatorare a acestor cluburi şi asociaţii sportive, plafon ce va fi stabilit ulterior.

De exemplu, dacă plafonul va fi stabilit la suma de 30 milioane lei vechi, clubul sau asociaţia sportivă care depăşeşte datoria aceasta la AJF (plata barem arbitraj, observatori, cartonaşe, amenzi disciplină, etc), nu va mai fi programat / programată la meciul următor şi, conform regulamentului, va fi exclus / exclusă din campionat la următoarea neprezentare.

„Când vorbim de plafon, asta a venit ca propunere din partea multor echipe care au fost cu plata la zi. Bineinteles că m-am bucurat când am auzit propunerea lor. Cuantumul va fi stabilit de comun acord cu echipele (eu o sa intreb cum procedează la alte AJF-uri în ţară).”

Alfel, Adrian Comănescu spune că nu se opune deciziei luate deja de fostul Comitet Executiv, ca sistemul competiţional din vară să fie cel cu Superligă, o singură serie de Liga a 4-a şi două serii de Liga a 5-a.

Se va face uz, însă, de prevederea regulamentară care spune că o echipă din Superligă sau Liga a 4-a, care se retrage din competiţie în timpul campionatului o va lua de la capăt, sezonul viitor, din Liga a 5-a.

Profesorul Adrian Comănescu vrea ca o colaborare a instituţiei ce gestionează fotbalul vâlcean (AJF) cu autorităţiule locale să fie una permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *