Energetic, locul 5, Chimia, locul 6, la turneul final de junioare 2 de la Cisnădie

Două echipe de junioare 2 din Vâlcea au fost prezente la turneul final, desfăşurat la Cisnădie week-endul trecut.

Echipa Liceului Energetic a fost repartizată în Grupa A: a pierdut cu CSM Bucureşti, CSM Galaţi şi a câştigat disputa cu CSS 2 Baia Mare, terminând pe locul 3.

Chimia a jucat în Grupa B: a pierdut disputele cu ACS Corona Braşov şi cu CSS 1 Tg. Mureş, câştigând meciul cu LPS Brăila. Aşadar, chimistele au terminat tot pe locul 3 în grupă.

Astfel, cele două echipe, Energetic şi Chimia s-au întâlnit în meciul pentru locurile 5-6.  De remarcat faptul că în acest meci, Nicolata Lazăr a folosit-o şi pe  Bianca Drăgoescu, sportivă născută 2005, declarată de curînd, cel mai bun inter drepata din ţară la turneul final de junioare 3. Bianca a şi marcat 5 goluri.

S-a terminat 25-24 pentru Energetic, echipă care s-a clasat, la final, pe locul 5, Chimia (cu jucătoare, marea majoritate, mai mici, ca vârstă, cu un an) a terminat pe 6.

Turneul a fost câştigat de colega de grupă a chimistelor, ACS Corona Braşov, grupare ce a „spulberat” în finală, scor 40-25, pe CSS 1 Tg. Mureş (şi ea colegă de serie cu chimistele).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *