Constantin Rotaru: „Partidul Socialist Român priveşte cu detaşare situaţia politică creată prin depunerea, de către, opoziţie a unei moţiuni de cenzură”

„Partidul Socialist Român priveşte cu detaşare situaţia politică creată prin depunerea, de către, opoziţie a unei moţiuni de cenzură, moţiune ce va fi dezbătută în Parlament marţea viitoare.

Dacă e să ne punem în postura celor de la PSD, credem că aceştia şi-ar dori ca moţiunea să cadă pentru a se dovedi că liberalii şi toţi ceilalţi opozanţi ai lor din parlament sunt incompetenţi şi-şi vor „rupe” gîtul. Pe de altă parte, PSD-ul n-ar trebui să vrea să cadă guvernul (deci să treacă moţiunea) pentru că ei trebuie să arate că sunt responsabili pentru guvernare, deci să continue.

Dacă privim situaţia din privinţa liberalilor, aceştia dovedesc, încă o dată, că sunt „gică contra”. Vor doar să cadă guvernul, să preia ei puterea, dar nu au soluţii concrete pentru eventuala redresare a situaţiei.

Liderul Pro România, Victor Ponta, prin declaraţiile pe care le face, se contrazice în mare măsură, iar Tudose crede că dacă o să cadă guvernul va reveni la Palatul Victoria, ca prim-ministru”.

Constantin Rotaru,

Preşedinte Partidul Socialist Român

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *