Editorial Ionel Gerea: „Cătălin Avan, un primar dedicat comunităţii şi sportului, deopotrivă!”

Dacă unii, hai să le spunem (încă) primari fac din asta un titlu de glorie, Cătălin Avan chiar munceşte.

Cu vremea asta deloc prietenoasă, la Păuşeşti Otăsău s-a întrerupt alimentarea cu energie eloectrică, în urma unei furtuni. Imediat echipa primăriei a luat măsuri, concret, şi sirtuaţia a fost remediată în cel mai scurt timp.

„La Pausesti a fost furtuna ! A căzut un copac și am rămas fara curent electric și cu drumul blocat! Am anunțat primarul Avan și in 20 de minute au venit viceprimarul cu doi salariați ai primăriei care au degajat drumul cat și reprezentații CEZ Distribuție Oltenia care au refacut distribuția de energie! Acum aveți răspunsul de ce este atât de iubit la Pausesti! Mulțumim domn primar pentru intervenție!”

Cătălin Avan se preocupă de soarta copiilor din Păuşeşti Otăsău. Acesta a reuşit, în urma unui parteneriat încheiat cu Asiciaţia Teisi Rom, să ofere burse de merit copiilor din comună care au obţinut, la final de an şcolar, medii între 9 şi 10. Valoarea în bani, peste 40.000 de lei

Burse de merit pentru toți elevii cu media generală între notele 9,01-10 ,00, in valoare de peste 40.000 lei! Pentru ca ne pasa de copiii noștri !!! Multumim Asociației Teisi Rom, presedinte Mihai Dedu și doamnelor Simona Marinoiu /Tamara Giurgiu !Felicitări și mulțumiri superbilor dascăli din Pausesti! Felicitări și excelentilor elevi absolvenți ai clasei a VIII a si elevilor premianti din celelate clase!!!”

Cătălin Avan e prezent, la orice oră din zi şi din noapte, acolo unde e nevoie de el. Asta pentru că ştie, şi preţuieşte, faptul că detaliile contează uneori, sau de cele mai multe ori.

Cătălin Avan vrea fotbal în Păuşeştio Otăsău. Fotbal de calitate nu de cel „dă-mi-o mie / na-ţi-o ţie”. Respectă şi vrea respect. Acceptă regulile, dar vrea ca şi ceilalţi competitori să le respecte.

Supărat pe faptul că a fost „tocat” mărunt de unii dintre cei care se cred „dumnezei” pe teren, dacă au un echipament adecvat şi un fluier (arbitri), „protejaţi” de colegii lor, observatorii (pe principiul – nu avem arbitri, dacă-i suspendăm şi pe ăştia…), Avan s-a gândit să mute echipa în Gorj.

Ar fi mare pierdere pentru fotbalul vâlcean dacă s-ar întâmpla asta. Pentru unii ar fi de genul : e rău cu rău / dar mai rău e fără rău…

Dar ce rău face Cătălin Avan dacă vrea să fie judecaţi toţi cu aceeaşi unitate de măsură?! Poate unii, neobişnuiţi cu asta, nu aceeptă aşa ceva.

Ba da, într-o lume a fotbalului (chiar ăsta, „mic”) curată, şi „guvernată” de fair-play, acesta ar trebui să devină un notto…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *