Alexandru Diamant: „Când se bat românii, romii intervin cu SMURDUL”

Fin analist al vieţii politice din România, Alexandru Diamant face, într-un recent editorial, o radiografie a ceea ce s-a întâmplat la discutarea, în Parlament, a moţiunii de cenzură. iată articolul:

„Moțiunea a arătat din nou că de actuala opoziție este doar gura.

Mai greu cu faptele. Dacă nu e de țipat, de aruncat invective, nu se prea descurcă. În textul moțiunii, tocmai partidele care au ridicat insulta la nivel de politică de stat, au acuzat guvernarea de dezbinare.

Tocmai politicienii care promit lichidări de proprietăți și arestări de oameni, care spun că proprietatea privată este ceva rău, care idolatrizează un președinte care a împărțit România în alegătorii săi și restul cetățenilor. E cam ridicol. Cred că a devenit evident, chiar și pentru cei care i-au votat, că oamenii aceștia fug de muncă! PNL și USR vor să stea pe margine pe mai departe pentru a critica, pentru a nu-și afecta procentele. Perdele de fum și isterie inutilă.

Oameni buni, Orban, Barna, Cioloș, Rareș Bogdan, Băsescu, precum și alți lideri înainte de campania electorală anunțau că vin la guvernare, că fac, că dreg. Ce au făcut de o lună de zile? Amețiți de voturile românilor de la europarlamentare, s-au aruncat într-o luptă internă pentru putere, pentru scaune și privilegii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *