Editorial Ionel Gerea: „Marcel Boboc ar fi o voce de luat în seamă în politica vâlceană”

În ultima perioadă, sunt tot mai mulţi neaveniţi care îşi cam dau cu părerea în politică. Lucrul acesta se întâmplă, din păcate, şi în Vâlcea.

Asta în condiţiile în care persoane pubice cu notorietate, care şi-au creat un repect în spaţiu public vâlcean aleg să stea „în umbră”.

Mă gândec aici la faptul că l-am cunoscut, şi e un băiat extraordinar, din toate punctele de vedere, pe Roberto Boboc. Fiul cunoscutului om de sport Marcel Boboc, e şcolit la facultăţi de prestigiu din Europa, dar se pare că nu e apreciat în ţară, astfel că e pe punctul de a pleca din România.

Din păcare, aşa ne pierdem valorile.

Marcel Boboc e un om cu frică de Dumnezeu, un om de la care ai ce învăţa.

Cred că vâceanul nostru ar fi o voce de luat în seamă în spaţiul public, în politica vâlceană.

Marcel Boboc a fost cel care a încercat să dea o şansă tinerilor cu o situaţie materială mai precară (şi nu numai) dar cu potenţial, să facă box într-un cadru organizat, dorind să înfiinţeze acel Centru de pregătire în box (idee agreată, la vremea respectivă, de fostul primar al Râmnicului, Emilian Frâncu).

Marcel Boboc ar trebui să fie o voce mai puernică în politică.

Patriot (nimeni nu-i contetă această calitate), fostul vicepreşedinte a Federaţiei Române de Box ar trebui, zic, să iasă în spaţiu public din Vâcea şi nu numai, cu idei, cu opinii, pentru că ceea ce e sigur, Marce Boboc nu vrea ceva pentru sine, nu urmăreşte îmbogţirea peste noapte, nu vrea favoruri pentru domnia-sa sau pentru familia sa, astfel că acesta ar fi o voce de luat în seamă.

E un punct de vedere.

O voce ca a lui Marcel Boboc nu trebuie lăsată să se irosească.

Mai ales în politică…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *