Florin Pandelică vrea adunare generală la Asociația Orfanilor din Casele de copii Vâlcea

Interesantă şi pertinentă, postarea lui Florin Pandelică de pe facebook.

Acesta îl roagă pe Mihai Ghebrea, de la A.O.C.C. Vâlcea (Asociația Orfanilor din Casele de copii Vâlcea) să organizeze o adunare generală în cadrul căreia să prezinte o dare de seamă pentru activitatea desfăşurată de acest ONG în ultimii 18 ani!

După cum afirmă Florin Pandelică, Asociația Orfanilor din Casele de copii Vâlcea n-a mai ţinut o astfel de şedinţă de 18 ani!

Pandelică ar vrea, de asemenea, ca Ghebrea „să pună la dispoziția opiniei publice și mass-mediei toată, activitatea,inclusiv evidența contabilă pentru perioada,cel puțin 2000-2018″.

Şi pentru că acum ocupă funcţia de director coordonator la Centrul de plasament din Babeni „Pinochio”, Pandelică mai crede că Mihai Ghebrea nu  „își mai poate exercita atribuțiile de „Președinte de O.N.G”.

Iată postarea lui Florin Pandelică pe facebook:

„Îl rog pe domnul președinte Mihai Ghebrea,de la A.O.C.C. Vâlcea însemnând asociația orfanilor din casele de copii Vâlcea să organizeze și să desfășoare alegeri interne și să dea seamă după 18 ani…orfanilor.Precizez că Asociația Orfanilor din Casele de Copii,este o organizație non-guvernamentala,si trebuie să dea seamă, după atâția ani. Precizez că Domnul Președinte în acest timp,nu a organizat…măcar formal alegeri.Conform statutului organizațiilor non-guvernamentale,în calitate de fost orfan și fost ocrotit îl rog,să pună la dispoziția opiniei publice și mass-mediei toată, activitatea,inclusiv evidența contabilă pentru perioada,cel puțin 2000-2018.Considerăm că în prezent,Domnul Președinte Mihai Ghebrea, fiind angajat al D.G.A.S.P.C Vâlcea,în calitate de „Coordonator centru plasament în Babeni Vâlcea,la casa „pinochio” Vâlcea,nu își mai poate exercita atribuțiile de „Președinte de O.N.G.”…Pe această cale,invit toți orfanii,să ne constituim,și să organizăm alegeri libere,care din 1998 și până în prezent,nu s-au efectuat. Mentionez că,din 1998 până în prezent,nu a existat transparență,de altfel nu s-au organizat alegeri libere pentru funcțiile de conducere ale A.O.C.C.vâlcea…invit mass-media locală și nu numai,să reflecte asupra vieții orfanilor din Vâlcea și nu numai.Consider că dumnealui,sa abătut mult de la misiunea sa,mai ales că de ceva timp aduce osanale politicienilor,care acești politicieni,nu ia interesat deloc viața reală a orfanilor,iar de curând și-au amintit ca există orfani,însă doar pe cei de la „Pinochio” ori în sistem sunt mai mulți copii,mai multe centre.Invit pe această cale,și pe fondatorul A.O.C.C. Paulin Andrei,să ia atitudine…vrem doar transparență și să se organizeze alegeri,fie ele și formale.Activitatea domnului Ghebrea a fost foarte bună,în a ajuta orfanii…dar vine vremea,când trebuie predată ștafeta.P.S. menționez că nu doresc această funcție,sunt destui care pot ocupa această funcție.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *