În perioada 11-19 iulie, campioana României, SCM Rm. Vâlcea se pregăteşte la Cheile Grădiştei

Campioana României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea s-a reunit pe 4 iulie, în Sala Sporturilor „Traian”.

După vizita medicală şi reacomodarea la efort, pe 11 iulie, echipa pregătită de Florentin Pera pleacă azi, joi, 11 iulie, într-un cantonament de 8 zile la Cheile Grădiștei, iar primul joc de verificare va avea loc la întoarcerea din stagiul de pregătire, pe 19 iulie, la Brașov, cu Corona. Pe 25 și 27 iulie, campioana va disputa o ”dublă” cu Rapidul (la București și Râmnicu Vâlcea), după care, pe 2-3 august, va organiza un turneu la care vor mai participa SCM Craiova, HC Zalău și Corona Brașov.

În perioada 8-12 august, SCM Râmnicu Vâlcea va participa la un turneu internațional în Muntenegru, alături de Buducnost Podgorica (campioana Muntenegrului și participantă în Champions League), Brest Bretagne (locul 3 în campionatul Franței și participantă în Champions League) și Astrahanochka (locul 5 în Superliga Rusiei).

Ultimele două partide de verificare vor fi în compania unor echipe maghiare: pe 16 august la Sânnicolau Mare cu FTC-Rail Cargo Hungaria (vicecampioana Ungariei și participantă în Champions League) și pe 17 august la Bekescsaba, cu Békéscsabai Előre NKSE (locul 12 în prima ligă maghiară).

Sezonul oficial pentru SCM Râmnicu Vâlcea va începe pe 25 august, când este programată Supercupa României, în care campioana o va întâlni pe CSM București. Campionatul debutează pe 31 august, când SCM va juca acasă cu Dunărea Brăila.

(sursa: impactreal.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *