Fostul principal de la Vâlcea, Costel Pană, secundul lui Teja la Iaşi

Şi-a început munca de antrenor la Vâlcea. Chiar dacă avea un trecut dinamovist, stelistul din mine a înţeles în scurt timp că va face treabă bună. Şi a făcut, atâta timp cât a lucrat aici.

Costel Pană are o psihologie bine pusă la punct şi o viziune amplă despre profilul omului. Se adaptează uşor la orice situaţie, altfel n-ar fi rezistat atâţia ani în Arabia Saudită, acolo unde, se ştie, sunt nişte reguli extrem de dure de convieţuire.

De curând a revenit acasă, în România. M-a surprins când am aflat că e secundul celui care până în primăvară stătuse pe banca FCSB-ului, ca principal, Teja, ambii fiind acum la Iaşi.

Un nou început, o nouă provocare.

Costel Pană e obişnuit cu provocările, chiar le caută. E în firea lui să încerce ceva nou, iar munca la o echipă ce se anunţa a avea pretenţii în acest sezon în prima ligă, precum Iaşul, e pe cât de dificilă, pe atât de frumoasă.

Dincolo de toate, Omul Costel Pană rămâne un băiat cu suflet mare. Un băiat inteligent, care a încercat să spulbere mitul că fotbalistul ştie doar să dea cu piciorul în minge.

Filizofia lui despre fotbal era, şi cred că e şi azi, cu atât mai mult cu cât acum are şi experienă în domeniu, că fotbalul se face, în special, cu mintea.

Nu m-ar mira, ba chiar m-aş bucura, ca peste puţin timp să-l vedem pe Costel Pană principal la o echipă din prima sau a doua ligă. Omul ăsta e chiar „vuvă” defotbal, trăieşte şi respiră fotbal, şi chiar merită…

Succes Costel Pană, la Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *