Voluntarii Crucii Roşii Vâlcea, în tabere de instruire a oamenilor, la Brezoi şi Călimăneşti

Precum o instituţie care vrea să fie în pas cu noul, Crucea Roşie Vâlcea a trimis câţiva reprtezentanţi la un workshop de salvare din apă şi prim ajutor, o tabără de pregătire a voluntarilor care se desfășoară în perioada 31 iulie – 7 august, la Giurgiu. După această acţiune, potrivit informaţiei apărute pe siteul Crucii Roşii Vâlcea, urmează o alta, la Bacău.

De asemenea, pentru liniştea oamenilor, tinerii voluntari ai crucii Roşii Vâlcea sunt nelipsiţi din eisaj la ştrandul de la Ocnele Mari. Chiar dacă aceştia vă doresc să nu trebuiască să-i vizitaţi!

Weekendul trecut, tinerii cordonaţi de Ionuţ Cherăscu au fost prezenţi la Brezoi, unde a avut loc o leţie de prim ajutor în Tabara Coolturala BookLand”,  derulată sub un interesant motto, “Cel mai inteligent mod de a te distra!”

Acţiunea s-a mutat apoi mai jos, la Călimăneşti, acolo unde voluntarii crucii Roşii Vâlcea au fost prezenţi la o Şcoală de vară organizată de preot și prof. Negrea.

În toate situaţiile, vluntarii Crucii Roşii Vâlcea au încercat să-i familiarizeze pe cei prezenţi cu modul de folosire a busolei, cu traseele marcate dar şi, lucru extrem de interesant, fazele şi orientarea după poziţia lunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *