Albert Potoceanu, primul selecţionat la Gala „Se caută un super greu”

Astăzi, joi, 8 August 2019, începând cu orele 14.30 pe plaja Senzation Brasil din Stațiunea Mamaia vis-a-vis de Hotel Sulina va avea loc Conferința de presa pentru Gala Oss Figthers 04 -Sk.

Cea mai incendiara Gala de pe Litoralul Românesc ,unde vor fi prezenți -Marius Gheorghe -Președinte Oss Figthers ,Lucian Cristian Tudose si Stanica Florin -Vicepreședinți Oss Figthers ,Drăgan George – Președintele Asociației Tomis Antidrog si Partenerul nostru Eduard Irimia Președinte Superkombat,sportivi ce vor lupta in Gala Oss Figthers 04 -Sk din 22 August -Piațeta Cazino Mamaia si invitații speciali ce vor juca in filmul Back2Back Iftimoaie Ionut ,Lungu Alexandru si Alex Filip !

Altfel, a apărut deja primul nume selecționat pentru acţiunea „Se caută un super greu”: e vorba de Albert Potoceanu .

Acesta este un fost campion naţional de cadeţi la box (titlu cucerit la întrecerea ce s-a desfăşurat la Brezoi. Potoceanu e legitimat la CS Nîvodari.

După cum se ştie, omul care se ocupă cu organizarea galelor „Se caută un super greu” este vâlceanul Marcel Boboc, cel care a descoperit, de-a lungul timpului, mulți luptători, printre care și cel mai valoros și bine clasat, Benjamin Adegbuyi (Benny), vâlceanul Mihai Barbu şi mulţi alţii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *