Alţi doi tineri remarcaţi de vâlceanul Marcel Boboc în cadrul campaniei „Se caută un supergreu”

Alţi doi tineri de perspectivă au fost luaţi „la ochi” de vâlceanul Marcel Boboc, cel care coordonează selecţiile ce au loc zilele acestea pe Litoiral, pentru campania „Se caută un super greu”.

„Îi prevăd un mare viitor lui Gorănel Costin. La 27 ani, 1,87m, 89kg, sportivul antrenat de Hodorog Marian, m-a impresionat după ce l-am văzut ce poate în ring. Vom încerca să-i facem un meci în gala din 22 august din Constanța”, spune Boboc.

Celălalt sportiv care l-a impresionat pe Marcel Boboc este Dumitru Marius. „Antrenat de fostul mare boxer Dudău Ion, acesta a impresionat la preselecții. La 26 ani, 1,86m si 115kg, am toată încrederea că Dumitru Marius va deveni o adevărată forță în kickboxing-ul mondial. După ce l-am descoperit pe locul 2 mondial în clasamentul Glory, acum sunt în căutarea unui campion mondial”, mai spune vâlceanul Marcel Boboc pe pagina sa de facebook.

Reamintim că. potrivit regulamentului, sunt in joc 8 contracte pentru galele OSS Fighters și galele internationale Superkombat, sportivii semnati vor aparea și in primul film produs in vara aceasta la finalul lunii august in Mamaia alături de Ionuț Ifitmoaie, Alexandru Lungu si Alex Filip. De asemenea, participanții vor putea opta pentru unul dintre cele 30 de contracte de munca la One Star Security 2500 ron /luna net( 4000 brut) + cazare.

Campania ce are loc în această perioadă pe Litoral este organizată de reprezentantul Superkombat, Eduard Irimia, reprezentantii Oss fighters, Marius Gheorghe, Lucian Tudose si George Drăgan şi supervizată de vâlceanul Marcel Boboc.

Marcel Boboc este cel care l-a descoperit e numărul 2 în Galele Glory din lume, Benny Adegbuyi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *