În urma examenului susţinut, profesorul Ionuţ Lakotoş, reconfirmat director adjunct la Mihăeşti

Au fost afişată, de curând, lista cu profesorii care au obținut, prin detașare, posturile de director sau director adjunct la diferite instituții școlare din Vâlcea

Examenul a avut loc la Inspectoratul Școlar Județean în perioada 6-12 august şi a vizat un număr de 34 de posturi (directori sau directori adjuncţi, posturi declarate ulterior vacate la diferite şcoli din judeţ.

Interesant e faptul că doi profesori cu specializarea „educație fizică” au câștigat posturile de directori adjuncţi, semn că această disciplină nu mai e considerată de mult o „Cenușăreasă” în învățământul din România.

Profesorul Ionuţ Lakotoş rămâne şi pentru anul şcolar viitor director adjunct la Şcoala Gimnazială Mihăeşti. Acesta a „scos” 27 de puncte la examen şi a fost declarat „admis”.

De asemenea, Coca Niţulescu Gavrisiu, fostul inspector şcolar pe „educaţie fizică”, este de acum, cel puţin pentru anul şcolar 2019 – 2020, director adjunct la CNI Matei Basarab din nordul Râmnicului. Fosta mare baschetbalistă a obţinut, la examen, 29 de puncte.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *