De acum vor avea ceva de spus şi în politică: Marcel şi Roberto Boboc, membri ALDE

Ştiam de ceva vreme lucrul acesta.

Acum a devenit public, deci se poate vorbi despre ideea în sine.

Persoană importantă în peisajul vâlcean, Marcel Boboc a ales să se implice şi în viața politică. Este la ALDE şi, aşa cum îl cunosc, nu a ales politica pentru funcții. E bine, e foarte bine că face acest lucru tocmai pentru că doar dacă ești acolo poți să-ți spui opinia despre ceea crezi că nu e bine şi despre cum vezi redresarea situației.

Marcel Boboc e o voce a „Cetății”, o voce care trebuie să fie auzită, luată în seamă şi înțeleasă.

Boboc nu vrea să „crească” precum Prâslea, nu țintește un loc oarecum „călduț”, face totul din dragoste pentru semeni.

Poate, totuși, un post de consilier local nu ar fi de neluat în seamă, pentru că Marcel Boboc are viziune. Şi cam are habar de multe lucruri pentru care pentru mulţi aşa zişi consilieri locali rămân himere.

Despre fiul lui Marcel Boboc, numai la superlativ. Se vede clasa, se vede faptul că are ani de studiu „afară”. Fără să jignească, deşi tânăr, Roberto îi lasă pe mulţi (chiar şi politruci din ăştia făcuţi la apelul bocancilor) la barieră. Roberto va fi cel care va reorganiza tineretul ALDE în Vâlcea.

„Decât sa ne plângem și tot sa comentam pe net, noi cei din familia Boboc am luat decizia de a ne implica și de a încerca efectiv sa schimbam ceva, am avut mai multe oferte, am cântărit bine și noi Liberali la origine ne găsim reprezentați de ALDE, va așteptam pe toți lângă noi”, scrie, pe Facebook, Marcel Boboc.

De de apreciat că Marcel Boboc a ales ALDE în special pentru faptul că acolo îl are alături pe Emilian Frâncu, un om care poate redresa partidul, ajuns în cădere liberă dacă e să ne luăm după scorul scos de acesta la „europarlamentare”.

A surprins, în mod plăcut, intenţia lui Marcel Boboc de a crea la Rm. Vâlcea un centru de excelenţă în box (de, prima dragoste, în sport, nu se uită!), idee susţinută la vremea respectivă de primarul Râmnicului de atunci, Emilian Frâncu. Boboc pleca de la premiza, printre altele, că la ţară sunt copii cu potenţial, dar cărora familia nu le poate oferi posibilitatea de a învăţa şi de a se antrena la oraş. şi au fost destule exemple care au confirmat asta.

De acum, de urmărit vocea, care trebuie să fie cât mai pregnantă, a lui Marcel Boboc în politica vâlceană. şi a tânărtului Roberto, care poate veni cu mentalitatea tânărului care a înțeles multe învățând „afară”….

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *