Editorial Ionel Gerea: „La mulţi ani! Robert Dican…

Un nume, unul care vea să lase ceva frumos şi trainic pe unde trece.

Un OM care a „lansat” deja doi copii frumoși, ca sufletul său bun şi generos, în sport, fiica, Ainhoa, care vrea să-i calce pe urme Simonei Halep (face tenis) şi un băiat, Victoraş, care a reuşit o performanţă inimaginabilă pentru un sportiv (media 9,96 la BAC) iar acum e titual la U Cluj.

Lovit oarecum de soartă (i-au dispărut ambii părinti în decurs de câteva luni), Robert Dican găsește puterea să se reinventeze, să ridice fruntea din pământ, să ofteze şi să meargă mai departe.

Fire puternică, Robert Dican are un suflet bun şi generos. Nu ţine „pizmă” pe cei care-l mai „faultează” cu invidie, considerând că fiecare are drumul său în viață, drum dat de bunul Dumnezeu.

Nu vrea funcţii, nu vrea să facă politică, are „fâşia” lui şi nu vrea să deranjeze. Modest, cu foarte mult bun simţ, Robert Dican mai face câte un pas pe drumul vieţii, zi de zi, convins că Dumnezeu le rânduieşte pe toate şi că nimic nu e la voia întâmplării, în jocul ăsta de-a „viaţa”, în care trebuie să ai caracter şi voinţă (pe lîngă alte multe calităţi) ca să rezişti.

Azi este despre OMUL Robert Dican.

Cel care mai adaugă o filă în „cartea vieţii”, cu bune, cu mai puţin bune, dar cu împliniri. Împliniri aduse de munca pe care o face, dar şi de copii pe care îi are şi-i ocroteşte cu înţelepciune.

La mulţi ani! Robert Dican…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *