Jurnalismul, ca pasiune şi seriozitate: la mulţi ani! Alexandra Loy…

Absolventă a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din cadrul Universităţii Bucureşti, tânăra Alexandra Loy face acum ceea ce a ales, ceea ce-i place, adică jurnalism.

Cu origini vâlcene (bunicii vâlceni) Alexandra Loy demonstrează că dacă vrei să faci ceva, dacă-ţi doreşti cu adevărat, dacă te pregăteşti pentru ceea ce vrei să faci, viaţa te răsplăteşte. E foarte adevărat că în toiată perioada cât a învăţat, tânăra a avut alături părinţii, care au investit în ea, însă, iată, aceasta nu i-a dezamăgit, astfel că toată această investiţie se poate spune că a meritat.

Deşi la o vârstă fragedă, Alexandra Loy îşi conturează deja o carieră de succes în jurnalism, iar această carieră începe cu faptul că este deja un editor important al publicaţiei „Calea Europeană”.

Din această postură, Alexandra a avut deja posibilitatea să relateze din „inima Europei”, de la Bruxelles, acolo unde românia a deţinut preşedinţia, timp de 6 luni. Alexandra a scris despre întrevederile bilaterale ale premierului Viorica dăncilă cu reprezentanţii organizaţiilor evreieşti europene şi internaţionale sau despre dezbaterea din plenul Comitetului european al Regiunilor pe teme precum încălcarea statului de drept în România sau aderarea ţării noastre la Spaţiul Schengen.

Azi este despre ea, despre Alexandra, cea care se maturizează profesional pe zi ce trece, dar rămâne un copil cu suflet curat pentru părinţi şi cei ce-i sunt aproape.

Alexandra împlineşte un număr de ani. Frumoşi şi curaţi ca sufletul, ca inima ei….

La mulţi ani! cu sănătate, împliniri şi tot binele din lume…Să-ţi fie calea vieţii presărată cu flori ….

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *