La sfârşitul săptămânii trecute, comuna Bujoreni a îmbrăcat straie de sărbătoare

La sfârşitul săptămânii trecute, primarul Gheorghe Gângu, alături de Consiliul Local al comunei Bujoreni au organizat zilele localităţii.

La evenimentul ce a avut loc la Muzeul Satului Vâlcean, au luat parte, alături conducerea primăriei, mai mulţi invitaţispeciali, precum Prefectul judeţului Vâlcea, Florian Marin şi preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Sărbătoarea comunei Bujoreni a fost un nou prilej prin care artişti populari din judeţul Vâlcea, dar şi din ţară, şi-au dat întâlnire .

Distracţia şi voia bună au fost întreţinute de artişti de renume, precum 3SudEst, Andreea Antonescu sau Cosmin t-Short, care s-a şi implicat intens în organizarea evenimentului.

Primarul Gheorghe Gângu a fost felicitat, de toţi participanţii, pentru buna organizare a evenimentului.

Cu acestă ocazie, Primarul Gheorghe Gîngu a decalarat că şi-ar dorii să reînvie o altă tradiţie a comunei Bujoreni şi anume ceea ce a fost o data „Cântecele Oltului” la Muzeul Satului din Bujoreni, iar din determinarea de care a dat dovadă până acum, daca ne uităm la proiectele demarate în localitate, edilul va reuşii cu siguranţă să pună în aplicare şi acest vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *