Juniorii 1 de la CSS Municipiul Rm. Vâlcea, mutaţi de FR Handbal în Seria C

Alte schimbări de „trupe” operate de FR Handbal în prag de începere a noului sezon competiţional la juniori 1.

Schimbările vizează şi echipa de juniori 1 CSS Municipiul Rm. Vâlcea.

Astfel, formaţia antrenată de prof. Stăncuţa Guiu va juca în Seria C. În aceeaşi serie a fost mutate şi formaţiiile CSS Craiova şi  CSS Caracal.

Petrolul Moreni, CSS Caracal, CSS Craiova, CSM Bucureşti, Tonus Bucureşti, Tectonic Bcureşti, CSM Ploieşti şi CSS Rm Vâlcea – aceasta este componenţa seriei C la juniori 1.

Sâmbătă, 7 septembrie, CSS Municipiul Rm. Vâlcea va juca, de la ora 12,00, la Bucureşti (în Sala Antilopa) cu ACS Tonus Bucureşti.

Nici în runda a doua, vâlcenii nu vor juca acasă. Aceştia vor întâlnii pe CSS Craiova, în capitala Băniei.

Abia în runda a treia, pe 21 septembrie, juniorii 1 de la CSS Municipiul Rm. Vâlcea vor juca acasă, în Sala Liceului Energetic, în compania celor de la CSS Caracal.

Urmează, în runda a 4-a, din nou deplasare la Bucureşti (ptr meciul cu ACS Tectonic ), apoi, în runda a 5-a, meci acasă, cu CSM Bucureşti, deplasare la CSM ploieşti şi, în ultima etapă a turului, juniorii 1 vâlceni vor întâlnii acasă pe CSM Petrolul Moreni.

Potrivit regulamentului, primele trei clasate, la finalul campionatului regulat, merg în turul 2, la „Valoare”, iar locurile 4-6 merg la „Speranţe” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *