Câştigătoarea Cupei României la fotbal pe teren redus, FC Boromir participă la Euro Cup, în Italia

Zilele acestea, echipa de fotbal pe teren redus, FC Boromir Ramnicu Valcea participa la Euro Cup (turneu de minifotbal similar cu Europa League din fotbal) , competitie ce se desfasoara in Italia la Lignano Sabbiadoro. Vor fi prezente 40 de echipa din Europa impartite in 8 grupe. Gruparea vâlceană participă la acest turneu din postura de câştigătoare a Cupei României, faza naţională.

Lotul deplasat in Italia :

Armeanu Ion, Ursu Marius portari; Chiripus Marian, Nicolaescu Laurentiu, Preda Bogdan, Mihaila Bogdan, Fistogeanu Andrei, Birlogeanu Bogdan, Chiripus Madalin, Paun Catalin, Mateescu Sebastian, Mihalcea Valentin si Alexandru Baltateanu jucatori de câmp.

„Multumim Sc Boromir IND, Consiliului Judetean Valcea si Primariei Municipiului Ramnicu Valcea pentru ca au facut posibila participarea noastra la acest turneu. Speram sa reprezantam cu succes increderea acordata.
Multumim echipelor de fotbal Minerul Costesti, Oltul Ionesti, FC Pausesti Otasau si Cozia Calimanesti.
Avem si absente importante la acest turneu, 4 jucatori ai Viitorului Daesti , am incercat sa fie alaturi de noi, dar nu s-a putut”, scrie, pe facebook, Marian Dascălu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *