Un campionat de fotbal fete, marca Gicu Deaconescu, o idee ce trebuie luată în seamă de cluburile din Vâlcea

Campionate de juniori la diferite categorii de vârstă, competiţia ce devine din ce în ce mai interesantă, „Cupa Satelor”.

Marian Deaconescu face ceea ce-i place, chiar dacă uneori aceaste sacrificii impică şi faptul că viaţa personală trece în plan secund.

Munca pe care o face cu copii e, de asemenea, una eficientă. Marian Deaconescu a scos de-a lungul timpului copii care ulterior au confirmat la cel mai înalt nivel.

Acum, Marian Deaconescu e în faţa unei noi provocări.

Vrea să facă, la Vâlcea, un campionat de fotbal fete.

Nu e uşor, cred că ultimul care a mai făcut aşa ceva era Nicu Bugheanu.

Deaconescu vrea să facă asta de anul viitor. Vrea un campionat cu fete ce ar trebui să aibă vârste între 12 şi 16 ani.

E un început. Poate fi un început.

Totul trebuie să aibă un început. Însă, Gicu Deaconescu nu e doar un pion pe tabla de şah. Se implică, e activ. Face asta că-i place, deşi nu e remunerat.

E cel care reprezintă cluburile de copii şi juniori în Comitetul Executiv al AJF. O voce activă, totdeauna respectată şi luată în seamă.

Chiar cluburile au fost inspirate când l-au desemnat.

Iar ideea cu fotbalul feminin, cu acest campionat trebuie luată în serios şi sprijinită de cluburile şi asociaţiile sportive din Vâlcea.

De altfel, orice idee pe care o are Gicu Deaconescu în fotbal trebuie luată în seamă. Vine de la un împătimit al „sportului rege”, un profesionist care nici măcar în glumă nu păcăleşte fotbalul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *