Tavi Costin, despre ” Versus-ShowCase Centenar”: „Vrem să transformăm acest festival într-un reper cultural românesc, dar şi internațional”

Întins pe durata unei săptămâni, perioadă în care au avut loc numai puţin de 16 spectacole, Festivalul de Teatru de la „Anton Pann”, ” Versus-ShowCase Centenar” (prima ediţie) se încheie miercuri, 25 septembrie 2019, cu două spectacole:  „Lumea lui Păcală” (în Amfiteatrul teatrului – de la ora 17,00) şi  „Secretul fericirii la Reşiţa”, spectacol prezentat de Teatrul de Vest Reşiţa, cu texte originale de Mihaela Michailov, Mădălina Ghiţescu – Petre şi Matei Mircioane, în Sala Mare, de la ora 19,00.

Despre acest festival, directorul Teatrului „Anton Pann”, Tavi Costin spune:

„A fost o primă ediție reușită. Săptămâna viitoare vom începe organizarea pentru anul viitor, deoarece dorinţa noastră e de a transforma acest festival într-un reper cultural românesc, dar şi internațional.

Au fost 16 spectacole în cadrul festivalului, cu participarea unor trupe din toată ţara.

Cu sprijinul Consiliului Judeţean Vâlcea, al Ministerului Culturii şi al UNITER am reuşit să să facem acest festival, primit bine de public.

Le mulţumesc tuturor şi sper ca în anii următori să rămânem parteneri, pentru a face din acest festival unul dintre cele mai importe festivaluri de teatru din toată ţara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *