Marcel Boboc: „Adevărul nu este nici in religii, nici in partide, nici in sisteme, nici in instituții ci El este pretutindenea chiar si in noi”

„ADEVARUL nu este nici in religii, nici in partide, nici in sisteme, nici in instituții ci El este pretutindenea chiar si in noi. Noi facem parte din Adevar si avem Adevarul in noi dar este adormit din cauza împământarii si al păcatelor. Putem vedea clar si din rugăciunea Imparate Ceresc Mângâietorul duh al Adevărului care pretutindenea esti…..! Acest Adevar se trezeste prin post, rugaciune, liniste, depărtarea de dependenetele lumii si prin spovedanie complecta inca din copilărie. Adica prin mărturisirea lucrurilor facute in intuneric sau minciuna acestea fiind scoase in Lumina de buna voie. Altfel le scoate Dumnezeu si le pune la vedere in fata societății. Unii suntem judecati de catre Dumnezeu si altii de catre lume. Daca ne pocăim Dumnezeu ne iartă dar lumea nu te iartă (…)

Fraților lumea este bolnava traim intr-un mare ospiciu. Dar noi nu am ascultat de Cuvântul lui Dumnezeu cel viu si vesnic ci am ascultat de lume. Acum Adevarul o sa ne lovească pe fiecare dintre noi si o sa ne arate unde, cum si cu ce am gresit. El acum ne judeca dar ne da si timp de pocainta. Cine înțelege, lupta, conștientizează, crede, accepta o sa scape cine nu se schimba dispare, se sinucide, înnebunește. Dar noi oamenii nu mai putem distinge raul de bine, Adevarul de minciuna, Lumina de intuneric căci au iubit, am trăit, am acceptat, am integrat, am propvaduit minciuna si intunericul crezând cu totii căci este Adevar si Lumina. Toate bolile, necazurile, problemele, etc ale vietii, personale sau de familie le-am avut din cauza vietii petrecute in minciuna, mizerie, destrăbălare, dezechilibre si intuneric. Acum este judecata fiecaruia in parte si personală. Cine accepta, iubeste, integrează, propovăduiește Adevarul si sta in Lumina rezista. “ Doar cei blânzi vor moștenii pămantul”. „Bogatii vor saraci si vor flamanzi, iar cei ce-l cauta pe Domnul nu se vor lipsi de tot binele”!!! Adevarul acum face dreptate celor nedreptățiți, văduvelor, orfanilor, etc! Adevarul unește noi oameni sau dezbina vechi relații de prietenie, afaceri sau familie. Adevarul pune totul in normal ceea ce alti au schimbat sau dobândit prin minciuna. Adevarul desparte om de om, frate de frate, copil de părinte, vecin de vecin. Tot ce nu a fost dobândit pe Adevar acum ( familie, prietenie, bani, etc) se distruge si se pierde”

Marcel Boboc (text Mihai Seplecan)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *