Decimată, cu sau fără voie (oare?!), FC P. Otăsău găseşte resurse să facă rezultate în Superligă

Este, la acest moment, FC PO echipă vînată de arbitri, azi? La prima vedere se pare că da. Acum, nu bag mâna-n foc pentru faptul că ar fi, la mijloc, o sugestie a lui Adi Comănescu. Nu cred, sincer, că Adi e răzbunător, deşi primarul Avan acreditează, pe facebook, ideea că toate lucrurile se întâmplă pentru că FC PO nu a votat la alegeri cu actualul preşedfinte, iar acum suportă consecunţele.

Am fost la meciul de la Păuşeşti Otăsău când cu întâmplarea de la meciul cu Chimia. Am fost apoi avertizat de mai mulţi oameni din anturajul echipei să am grijă…Voalat, primul care m-a avertizat a fost domnul Glodeanu.

A urmat „decapitarea” în masă a echipei, la „Disciplină”. Etape de suspendare, un meci (cel jucat deja, cu Cozia) acasă, dar fără spectatori, câteva luni de „pauză” pentru „primarul copiilor”, Avan. Prea mult, pentru un simulacru de circ! Eu spun în continuare că a fost, parcă, premeditată această acţiune, de „asasinat” în direct asupra echipei din P: Otăsău.

Cum, necum, renascând, parcă, din propria cenuşă, echipa din P. Otăsău se adună şi chiar face rezultate. Dovadă acest scor de tenis, 7-5, din weekend-ul trecut, cu Cozia. Aici, o singură remarcă am. Alin Croitoru, care nu poate fi acuzat nicidecum de partipriuri, a dat două penaltiuri, ambele pentru Cozia, total inexistente, în schimb a refuzat unul la gazde, care se vedea şi din elicopter. Aşa o fi văzut băbenarul…

Vedeţi, toate aceste lucruri aparent mici, dar care pot face uneori diferenţa, alimentează anumite presupuneri şi dau naştere la tot felul de speculaţii. Veţi spune că se greşeşte, în arbitraj, la nivel mare. Da, dar acolo e o altă poveste…

Deşi pare de neînţeles această încrâncenare, având în vedere faptul că anul acesta locul 1 în Superligă e deja contat, sunt, totuşi ambiţii, orgolii, supărări (să vedem dacă Dorinel Bălău se ţine de cuvânt şi iese din fotbal, deşi nu cred, ar fi păcat).

Iar ceea ce priveste atitudinea forului fotbalistic vâlcean faţă de gruparea din Păuşeşti Otăsău, pare oarecum ostilă, deşi e de neînţeles. Se alimentează ideea că ar fi echipe privilegiate (cazul Chimia) şi echipe „surghiunite”, lucru pe care tind să nu-l cred. Pentru că, repet, Adi Comănescu nu pare omul răzbunării. Dar, poate alţii din AJF, abia aşteaptă „la cotitură” echipa din P. Otăsău s-o „termine”.

PS. În meciul ci Cozia a revenit în teren, după două luni de pauză, datorate unei accidentări, şi Iulian Cârstea (nume predestinat parcă pentru a face fotbal). Având în vedere „penuria” de jucători existentă acum la P. Otăsău, cu siguranţă, băiatul acesta (care are în mine o întreagă istorie a fotbalului românesc) îşi va regăsi în scurt timp postul de titular. Caracter deosebit, m-aş bucura să-l am ca invitat la o emisiune pe Iulian Cârstea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *