Cândva un derby, meciul de handbal feminin Vâlcea – Rapid a fost acum un joc de-a șoarecele cu pisica

Cândva un derbi al campionatului intern de handbal feminin, când era şi o rivalitate între cele două galerii, meciul dintre Vâlcea şi Rapid, în Liga Florilor, a fost acum un joc de-a șoarecele cu pisica.

Sigur că nici bucureștencele, care o au pe bancă pe una dintre cele mai valoroase handbaliste ale țării, Carmen Amariei, nu se așteptau la minuni în meciul de marţi după – amiază. Acestea au vruit, cum se spune, să nu ia multe.

Şi au plecat cu un scor „onorant” din Polivalentă. Au pierdut doar la 8 goluri, 26-18 pentru SCM, echipă care avea nevoie de o astfel de victorie pentru moral, după eşecul usturător din Franţa.

Ciucă, sigură, cu o prestaţe bună în poartă, Gonzalez, principala marcatoare a Vâlcii, astea ar fi „extremele”, din punct de vedere al evoluţiei fetelor noastre în meciul cu bucureştencele.

În Liga Florilor, fetele noastre au un parcurs perfect, 7 din 7, la egalitate de puncte cu brașovencele de la Corona, cele care s-au „împotmolit” o dată, dar au un meci în plus.

Pentru SCM urmează meciul din Muntenegru, în weekend. Şi cum, se spune, trebuie să înveți din greșeli, e de așteptat ca vâlcencele să nu mai aibă, la Podgorica, prestaţia din meciul de la Brest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *