Florin Brăgău: „Vrem ca până în luna februarie, 2020, firma noastră să aibă peste 100 de angajaţi”

După ce a ieșit (noi credem că doar temporar) din politică, Florin Brăgău a revenit la munca la care se pricepe cel mai bine, aceea de familist şi om de afaceri.

Pentru cine nu știe, pentru Florin Brăgău angajatul este colegul şi nu subalternul său. Acesta îi tratează pe toți egal şi are grijă ca aceștia să primească salariile la timp.

Ușa lui Florin Brăgău e deschisă totdeauna, acesta fiind omul care are răbdarea (în condițiile în care suntem într-o continuă mișcare şi uneori ne bem cafeaua în autobuz) să te asculte și dacă poate, chiar să te ajute.

Din respect pentru oamenii alături de care lucrează, numai puțin de 70 (!!!), Florin Brăgău a postat recent pe facebook și câteva cuvinte de mulțumire pentru aceștia, cu precizarea, la final, că echipa pe care o coordonează se poate mării, deci oricine e dispus să muncească (în meseriile cerute) e binevenit.

 

Iată postarea:

Doresc să MULȚUMESC celor 70 de angajați ,pe care grupul nostru de firme îl are in prezent, pentru munca de zi cu zi pentru a ne atinge obiectivele la termenele bine stabilite, atât in activitatea de Execuție a lucrărilor de construcții si instalații civile, in activitatea de producție a tâmplăriei de PVC cu geam termopan cât si in activitatea de consultanță tehnico- comercială.
In dorința de a ajunge pana la sfârșitul lunii Februarie la peste o 100 de angajați propunem sa veniți să lucrați intr un mediul plăcut si armonios in următoarele sectoare :

Execuție de lucrări si instalații civile cum ar fi:
1. Dulgheri,
2. Fierari betoniști ,
3. Zidari,
4. Colaboratori externi in toate domeniile construcțiilor si instalațiilor civile cu formă legală ( I.I.), (PFA) sau (SRL).

In Producție de tâmplărie din Pvc cu Geam termopan cum ar fi :
1. Șef de producție si optimizare comenzi,
2. Agenți de vânzare cu portofoliu propriu ,
3. Geamgiu.

In consultanta tehnico- comercială cum ar fi:
1. Inginer Instalații Electrice,
2. Inginer Instalații Termice si Sanitare,
3. Inginer Proiectant
4. Arhitect,
5. Antemasurator – Devizier – Normator,
6. Contabilitate primară si de gestiune in producție,

Toate figurile lucrative sunt super remunerate , având si alte avantaje financiare precum: Transport asigurat , Bonuri de masă , Bonusuri de realizări in vânzări …..

Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre vă așteptăm să ne contactați in privat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *