„La mulţi ani!” – Robert Vlădăşel….

Astăzi este despre tine, Robert.

Un băiat cu suflet mare, cu dragoste pentru sport, pentru care ţi-ai dedicat, ca susţinător, toată fiinţa ta.

Robert Vlădăşel e sufletul unei „instituţii” care face cinste judeţului şi Vâlcii. Liga Suporterilor Vâlceni este „copilul” tău de suflet, este ceea ce se vrea a fi, şi chiar e un exemplu despre modul cum poţi să-ţi susţii, uneori până la a răguşi, dar cu decenţă, demnitate şi bun simţ, favoriţii.

Fie că a fost vorba de fotbal, de handbal, renăscut acum, pe plan european, Robert Vlădăşel a arătat că şi ca suporter se poate. Se poate să dai exemplu Europei de frumos, de coregrafii la nivel internaţional, de cântece care răsună în sală din piepturile zecilor de componenţi ai Ligii Suporterilor Vâlceni. Fără patos, fără huiduieli şi nu pentru o bere, ci doar din pasiune.

Azi e ziua ta, Robert. Ai o familie frumoasă, un copil care, cu siguranţă îţi va călca pe urme şi va duce mai departe „nebunia” asta a ta, frumoasă. De altfel, tu şi băieţii tăi sunteţi nişte „nebuni” frumoşi care daţi lecţii de fiecare dată despre cum se încurajează, ca suporter adevărat, o echipă.

Mai ai o soţie care te înţelege, dar mai ai şi acei băieţi care te urmează, care fac sacrificii, ca şi tine, pentru „nebunia” voastră de a a striga „Vâlcea”.

La mulţi ani! şi tot binele din lume, Robert Vlădăşel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *